Aprofiteu els avantatges

El públic del Festivalot tindrà un munt d’avantatges en hotels, restaurants, activitats culturals i altres. Us les anirem actualitzant des d’aquí. Descobriu-les totes i aprofiteu al màxim Girona els dies 2 i 3 de juny.

Hotels

Hotel Ultonia

Hotel Ultonia

Descomptes per al públic del Festivalot


L’Hotel Ultonia és un hotel cèntric i preparat per acollir les famílies del Festivalot! Disposa d’habitacions familiars i de totes les comoditats que necessiteu per allotjar-vos plegats a Girona el cap de setmana del 2 i 3 de juny. A més, si us acrediteu com a públic que ve al festival, us oferirarn un 15% de descompte sobre la tarifa més baixa que trobeu. Per tot plegat, l’Hotel Ultonia és l’allotjament recomanat pel festival. Consulteu la seva pàgina web per més informació.

+
Museu del Cinema

Museu del Cinema

50% de descompte en el preu de l’entrada


Un dels pocs museus del món on podràs fer un viatge a través de 500 anys d’història de les imatges, a través dels avantpassats i orígens del cinema, fins a l’arribada de la televisió. Durant el festival els pares i mares que portin la polsera del Festivalot, tindran l’entrada a meitat de preu i els nens i nenes serà gratuïta el dissabte 2 de juny i gratuïta per tots el diumenge 3. Gaudiu del Museu del Cinema de Girona, un museu únic on descobrireu com el cinema ha evolucionat fins arribar a les pel·lícules en 3D!

+
Museu d'Història dels Jueus

Museu d'Història dels Jueus

Entrades a meitat de preu


A quatre passes de la impressionant catedral de Girona, trobem el Museu d’Història dels Jueus, una parada obligada per tots aquells que vulguin entendre i viure el llegat jueu, una peça clau de la història de la ciutat. Durant el festival les famílies que portin la polsera del Festivalot, tindran l’entrada a meitat de preu el dissabte 2 de juny i gratuïta el diumenge 3.

+
Visita guiada en família

Visita guiada en família

Nens i nenes amb polsera visita gratuïta


L’Associació de Guies de Girona ofereix una visita guiada per tots aquells aventurers que vulguin descobrir els racons i les històries que amaga la ciutat de Girona. La visita començarà a les 12 h del migdia des del carrer Berenguer Carnicer 3, just davant de la Devesa i al costat del pont de Sant Feliu. L’oferta només serà vàlida per aquells nens i nenes que portin polsera i durant els dies 2 i 3 de juny.

+