Aprofiteu els avantatges

El públic del Festivalot tindrà un munt d’avantatges en hotels, restaurants, activitats culturals i altres. Us les anirem actualitzant des d’aquí. Descobriu-les totes i aprofiteu al màxim Girona els dies 27 i 28 de maig.

Hotels

Hotel Margarit

Hotel Margarit

10% de descompte en la tarifa més baixa disponible


Situat al cor de Girona, l’Hotel Margarit ofereix unes habitacions comfortables i recentment reformades. Amb una excel·lent relació qualitat preu, l’establiment té en compte els més petits de la casa oferint des d’una zona de jocs infantils, dibuixos i colors per pintar, bressols o banyeres per als nadons. Disposen d’habitacions familiars per a 3 o 4 persones.

+
Hotel Ultonia

Hotel Ultonia

15% de descompte en la tarifa més baixa disponible


El comfortable i cèntric Hotel Ultonia ofereix tarifes especials als assistents al Festivalot. 15% de descompte en la tarifa més econòmica disponible per les nits de divendres i dissabte. Per poder reservar amb aquestes condicions caldrà donar la referència “Festivalot”. Oferta subjecta a disponibilitat.

+
Hotel Peninsular

Hotel Peninsular

10% de descompte


El cèntric Hotel Peninsular ***, a tocar del Pont de Pedra, ofereix unes condicions especials a les famílies assistents al Festivalot. Descompte d’un 10% en règim d’allotjament i esmorzar bufet inclòs. Hi ha possibilitat d’allotjar-se a mitja pensió, on ofereixen menú per a nens i per a adults.

+

Altres


Menús infantils Festivalot

Menús infantils Festivalot

5 euros


Diferents establiments de Girona ofereixen menús infantils a només 5 euros per al públic del Festivalot. Aprofiteu bé aquesta oferta si sortiu a menjar en família!

+
Museu del Cinema

Museu del Cinema

Entrada gratuïta


Amb la polsera del Festivalot, els nens i nenes tenen l’entrada gratuïta al Museu del Cinema els dies 27 i 28 de maig. Els adults tindran un 20 % de descompte en l’entrada. Grans i petits tindran gratuïta una visita guiada el diumenge 28 de maig a les 12h. Fins exhaurir places i per ordre d’arribada!

+