Concerts

MARES

MARES, en majúscula. MARES que van a galop, tal com explica un llibre que ens ha arribat a les mans de l’editorial Flamboyant. MARES que poden amb tot i que avui que és el dia de la MARE sabran que és el seu dia perquè els aparadors ens conviden a regalar perfums, roba, maquillatge, loteria i xocolata a les nostres MARES. Però elles mereixen molt més que això! No caigueu en la temptació de pensar que el millor agraïment a les mares és comprar-los un regal avui, el que volen les MARES és veure els fills i filles contents i alguna abraçada i petó de tant en tant.

Des de l’equip del Festivalot unes quantes som MARES i ens regalem i us compartim una llista de cançons dedicades a nosaltres. FELIÇ dia de la MARE i que totes les mares siguin felices, avui i cada dia!

1. Pink Floyd – “Mother”
Una peça imprescindible del seu àlbum clàssic “The Wall”. Es pregunten: “Mare, creus que els agradarà aquesta cançó?” Ens agrada, si!

2. The Backstreet Boys – “The Perfect Fan”
Per a que quedi clar que els artistes de tota mena i perfil estimen molt les seves mares. El popular grup juvenil dels anys 90 van dedicar aquesta balada a les seves, “les fans perfectes”.
 

3. Christina Aguilera – “Oh Mother”
La cantant americana fa referència a la seva infància i agraeix a la seva mare les decisions que va prendre pensant en el seu benestar.
 

4. Kanye West – “Hey Mama”
Els rapers també estimen la mama… fins i tot el gran Kanye West.
 

5. John Lennon – “Mother”
La veritat és que la infància del gran Beatle va estar marcada per uns pares absents… als qui anys més tard va dedicar aquesta cançó.
 

6. Elvis Presley – “Mama Liked The Roses”
El rei del rock ens porta aquesta balada que fa referència al Dia de la Mare i un ram de roses.

7. The Spice Girls – “Mama”
Milions d’adolescents van cantar amb les estrelles angleses aquesta cançó d’amor a la mama, que, segons la lletra, encara que no sempre ens deixa fer el que volem, és la nostra amiga.

8. “Mama Said” by Metallica
Els grups de heavy metal també estimen la seva mama 😉
 

9. He deixat ma mare (o Cançó de la mare) – Raimon
Els artistes reivindicatius de vegades han de deixar la mare a casa quan surten a escampar el seu missatge. Després li dediquen una cançó.

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Fes-te voluntari del Festivalot 2018!

  15 de març de 2018


    Si vols viure el Festivalot des de dins, apunta’t a fer de voluntari! Els voluntaris i voluntàries tindran un punt de vista del festival únic, perquè coneixeran de primera mà tot l’engranatge del funcionament del festival i se sumaran a l’equip del Festivalot per dos dies. Quines tasques hauré de fer? Un cop tinguem […]

  +
 • Novetats del Festivalot 2018

  13 de març de 2018


  Enguany el Festivalot ve carregat de novetats per fer que aquesta edició sigui inoblidable. Anem doncs a repassar punt per punt el que podrem gaudir durant aquesta 4a edició: Ens traslladem a l’Auditori de Girona! Degut a les dimensions que ha anat adquirint el festival any rere any, tant a nivell d’assistents com d’activitats, durant […]

  +
 • entrades -nens- festivalot - pulsera

  La pregunta més preguntada: Paguen entrada els nens i nenes?

  6 de març de 2018


  Per segon any consecutiu, el premi a la pregunta més preguntada goes to… Paguen entrada els nens i nenes? Depenent de l’espectacle i de l’edat a la qual va dirigit, els nens i nenes paguen o no paguen entrada. A continuació us detallem les diferents opcions: DÀMARIS GELABERT: Els nens i nenes necessiten entrada si […]

  +