Concerts

MARES

MARES, en majúscula. MARES que van a galop, tal com explica un llibre que ens ha arribat a les mans de l’editorial Flamboyant. MARES que poden amb tot i que avui que és el dia de la MARE sabran que és el seu dia perquè els aparadors ens conviden a regalar perfums, roba, maquillatge, loteria i xocolata a les nostres MARES. Però elles mereixen molt més que això! No caigueu en la temptació de pensar que el millor agraïment a les mares és comprar-los un regal avui, el que volen les MARES és veure els fills i filles contents i alguna abraçada i petó de tant en tant.

Des de l’equip del Festivalot unes quantes som MARES i ens regalem i us compartim una llista de cançons dedicades a nosaltres. FELIÇ dia de la MARE i que totes les mares siguin felices, avui i cada dia!

1. Pink Floyd – “Mother”
Una peça imprescindible del seu àlbum clàssic “The Wall”. Es pregunten: “Mare, creus que els agradarà aquesta cançó?” Ens agrada, si!

2. The Backstreet Boys – “The Perfect Fan”
Per a que quedi clar que els artistes de tota mena i perfil estimen molt les seves mares. El popular grup juvenil dels anys 90 van dedicar aquesta balada a les seves, “les fans perfectes”.
 

3. Christina Aguilera – “Oh Mother”
La cantant americana fa referència a la seva infància i agraeix a la seva mare les decisions que va prendre pensant en el seu benestar.
 

4. Kanye West – “Hey Mama”
Els rapers també estimen la mama… fins i tot el gran Kanye West.
 

5. John Lennon – “Mother”
La veritat és que la infància del gran Beatle va estar marcada per uns pares absents… als qui anys més tard va dedicar aquesta cançó.
 

6. Elvis Presley – “Mama Liked The Roses”
El rei del rock ens porta aquesta balada que fa referència al Dia de la Mare i un ram de roses.

7. The Spice Girls – “Mama”
Milions d’adolescents van cantar amb les estrelles angleses aquesta cançó d’amor a la mama, que, segons la lletra, encara que no sempre ens deixa fer el que volem, és la nostra amiga.

8. “Mama Said” by Metallica
Els grups de heavy metal també estimen la seva mama 😉
 

9. He deixat ma mare (o Cançó de la mare) – Raimon
Els artistes reivindicatius de vegades han de deixar la mare a casa quan surten a escampar el seu missatge. Després li dediquen una cançó.

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Resum del segon dia del Festivalot 2018!

  3 de juny de 2018


  Famílies i amics! Ja podem donar per finalitzada la quarta edició del Festivalot… quina edició! Malgrat que durant la tarda la pluja ens ha intentat molestar la festa no ha parat ni un segon: no podem estar més agraïts del gran públic que ens heu acompanyat aquest cap de setmana de música en família. MIL […]

  +
 • Resum del primer dia del Festivalot 2018!

  2 de juny de 2018


  Amics i famílies! Quin gran dia! El canvi del Festivalot a La Devesa i l’Auditori ha estat un ÈXIT TOTAL. La quarta edició del Festivalot ha començat amb un dia de sol, famílies i molta música! Aquí teniu algunes fotografies que el nostre fotògraf Toni Vilches ha capturat durant la jornada. Busqueu entre les fotos […]

  +
 • Us interessa si teniu entrades

  31 de maig de 2018


  Sou dels afortunats que tenen entrada per venir a algun dels concerts del Festivalot? GENIAL, aquest post és per a vosaltres. Esperem resoldre tots els vostres dubtes i us desitgem un Festivalot fantàstic! Què hem de fer quan arribem? Si aneu amb temps, passeu pel punt d’informació. Si aneu justos, aneu directes a l’Auditori (us […]

  +