Concerts

MARES

MARES, en majúscula. MARES que van a galop, tal com explica un llibre que ens ha arribat a les mans de l’editorial Flamboyant. MARES que poden amb tot i que avui que és el dia de la MARE sabran que és el seu dia perquè els aparadors ens conviden a regalar perfums, roba, maquillatge, loteria i xocolata a les nostres MARES. Però elles mereixen molt més que això! No caigueu en la temptació de pensar que el millor agraïment a les mares és comprar-los un regal avui, el que volen les MARES és veure els fills i filles contents i alguna abraçada i petó de tant en tant.

Des de l’equip del Festivalot unes quantes som MARES i ens regalem i us compartim una llista de cançons dedicades a nosaltres. FELIÇ dia de la MARE i que totes les mares siguin felices, avui i cada dia!

1. Pink Floyd – “Mother”
Una peça imprescindible del seu àlbum clàssic “The Wall”. Es pregunten: “Mare, creus que els agradarà aquesta cançó?” Ens agrada, si!

2. The Backstreet Boys – “The Perfect Fan”
Per a que quedi clar que els artistes de tota mena i perfil estimen molt les seves mares. El popular grup juvenil dels anys 90 van dedicar aquesta balada a les seves, “les fans perfectes”.
 

3. Christina Aguilera – “Oh Mother”
La cantant americana fa referència a la seva infància i agraeix a la seva mare les decisions que va prendre pensant en el seu benestar.
 

4. Kanye West – “Hey Mama”
Els rapers també estimen la mama… fins i tot el gran Kanye West.
 

5. John Lennon – “Mother”
La veritat és que la infància del gran Beatle va estar marcada per uns pares absents… als qui anys més tard va dedicar aquesta cançó.
 

6. Elvis Presley – “Mama Liked The Roses”
El rei del rock ens porta aquesta balada que fa referència al Dia de la Mare i un ram de roses.

7. The Spice Girls – “Mama”
Milions d’adolescents van cantar amb les estrelles angleses aquesta cançó d’amor a la mama, que, segons la lletra, encara que no sempre ens deixa fer el que volem, és la nostra amiga.

8. “Mama Said” by Metallica
Els grups de heavy metal també estimen la seva mama 😉
 

9. He deixat ma mare (o Cançó de la mare) – Raimon
Els artistes reivindicatius de vegades han de deixar la mare a casa quan surten a escampar el seu missatge. Després li dediquen una cançó.

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Festivalot tot l’any

  9 de gener de 2018


  Ganes de Festivalot? Us avancem dos concerts recomanats pel Festivalot que es faran a l’Auditori de Girona. Així tenim un tastet de Festivalot mentre esperem que arribin els dies 2 i 3 de juny del 2018 amb la quarta edició del festival! HITS. CONCERT PER A NADONS – 21 de gener a les 11 i […]

  +
 • Tercera edició del Festivalot.

  Resum del segon dia del Festivalot!

  1 de juny de 2017


  La tercera edició del Festivalot es va acabar diumenge… i quina edició! Al matí, ben d’hora, ja teníem les urnes a punt perquè exerciciu el vostre vot i escollíssiu democràticament la llista de cançons més tard tocarien Els Amics de les Arts. Mentrestant, al Claustre de la Mercè els més matiners podien aprendre com sona […]

  +
 • 27 de maig de 2017. Tercera edició del Festivalot, festival infantil i familiar a Girona. Dissabte, primer dia del Festivalot.

  Resum del primer dia del Festivalot!

  28 de maig de 2017


  Amics i famílies! dissabte de sol, famílies i música al Festivalot. La tercera edició va arrencar amb força i una pila de concerts que van fer petits el diferents espais. Aquí teniu un seguit de fotos que el nostre fotògraf Toni Vilches va capturar durant tota la jornada. Vau ballar al ritme de HITS? Se […]

  +