Concerts

Noel: padrí del Festivalot i una sorpresa…

Queden pocs dies perquè comenci el Festivalot i amb aquesta edició ja en portarem 3 celebrant la música en família. En aquests 3 anys hi ha hagut gent que ens ha donat suport des de l’inici i als que estem agraïts especialment, un exemple és el cas de Noel, que des del primer any ha apostat pel Festivalot.

festivalot-2016-dissabte-Escenari Noel Teatre Municipal

Noel tres anys amb el Festivalot

Noel dona nom a l’escenari al Teatre Municipal de Girona durant el Festivalot. Un escenari per on passaran artistes com la Dàmaris Gelabert, Els Amics de les Arts i els Gossos. A més a més, aquest any, Noel també apadrina el concert d’El Pot Petit, que serà gratuït i a la plaça del Palloll.

Recordeu l’Àngel Daban amb un lot de Noel sota el braç? a veure si els de El Pot Petit també surten del Festivalot amb un bon lot d’embotits de tota la vida 😉)

amics de les arts, festivalot, familia, musica

Una sopresa… Un sorteig a Instagram!

Aquest any, però, hi ha una sorpresa… Noel sortejarà cinc lots de productes el diumenge 28 després del concert d’El Pot Petit, entre tots aquells que hagueu compartit a Instagram una foto durant el festivalot i ho feu utilitzant amb els hashtags #festivalot i #noel. Anunciarem el guanyador/a a les xarxes.

Així que estigueu atents a les nostres xarxes i compartiu les vostres fotos de Festivalot 2017 a Instagram!

Gràcies Noel per apostar un any més pel Festivalot, podem dir que Noel ja és un padrí “de tota la vida”.

Berenar inclòs al concert l’Àngel Daban! Nyam!!

A post shared by Festivalot (@festivalot_gi) on

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Tercera edició del Festivalot.

  Resum del segon dia del Festivalot!

  1 de juny de 2017


  La tercera edició del Festivalot es va acabar diumenge… i quina edició! Al matí, ben d’hora, ja teníem les urnes a punt perquè exerciciu el vostre vot i escollíssiu democràticament la llista de cançons més tard tocarien Els Amics de les Arts. Mentrestant, al Claustre de la Mercè els més matiners podien aprendre com sona […]

  +
 • 27 de maig de 2017. Tercera edició del Festivalot, festival infantil i familiar a Girona. Dissabte, primer dia del Festivalot.

  Resum del primer dia del Festivalot!

  28 de maig de 2017


  Amics i famílies! dissabte de sol, famílies i música al Festivalot. La tercera edició va arrencar amb força i una pila de concerts que van fer petits el diferents espais. Aquí teniu un seguit de fotos que el nostre fotògraf Toni Vilches va capturar durant tota la jornada. Vau ballar al ritme de HITS? Se […]

  +
 • signatures 2017 festivalot danet

  Signatures d’artistes al Festivalot, aprofiteu!

  23 de maig de 2017


    Sou fans de Els Amics de les Arts, la Dàmaris Gelabert, els Gossos o El Pot Petit? Doncs esteu de sort! Aquest any per primera vegada el Festivalot tindrà un espai destinat a signatures! Espai de signatures Danet L’espai Danet serà on signaran els diferents artistes. Es trobarà al vestíbul de sortida del Teatre […]

  +