Concerts

La pregunta més preguntada: Paguen entrada els nens i nenes?

Per segon any consecutiu, el premi a la pregunta més preguntada goes to… Paguen entrada els nens i nenes?

entrades -nens- festivalot - pulseraDepenent de l’espectacle i de l’edat a la qual va dirigit, els nens i nenes paguen o no paguen entrada. A continuació us detallem les diferents opcions:

DÀMARIS GELABERT: Els nens i nenes necessiten entrada si tenen més d’un any. En el cas dels nadons de menys d’un any NO cal que paguin entrada si no ocupen seient. Molts teniu el dubte de si heu de comprar una entrada pels majors d’un any encara que no ocupin seient. La resposta és que sí. Es tracta d’un tema de control d’aforament. Així que igualment que no ocupin seient, us demanaran entrada per accedir al recinte si el petit té més d’1 any d’edat.

PER UN INSTANT DE LA TRESCA I LA VERDESCA, BLAUMUT, ELS CATARRES, MISHIMA I MANU GUIX: En aquests cinc espectacles els menors de 3 anys que no ocupen seient NO paguen entrada. Però els haureu de seure a la falda!

HITS. Concert per a nadons: Tots els nadons necessiten entrada, i els seus acompanyants també. Recordeu que aquest concert es recomana per a nens i nens de 0 a 3 anys.

Esperem haver resolt la reina de les preguntes i pugueu comprar ja les entrades dels vostres grups i artistes preferits AQUÍ. Recordeu que podeu aprofitar els descomptes que fem en abonaments!

Comentaris

 1. Hola,

  Ostres! Vaig comprar per entrades per la meva nena de 22 mesos per Damaris i Mishima.
  Damaris ok, però Mishima veig que no és necessari ja que sempre estar a la falda.

  Hi ha alguna manera per fer devolució?

  Gràcies per la resposta

  1. Hola Sílvia, si et refereixes al concert de HITS, els nadons necessiten entrada per accedir. Si voleu que el més petit entri, en necessitarà. Es tracta d’un tema d’aforament molt reduït. Moltes gràcies i quedem a disposar pel que necessiteu!

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Fes-te voluntari del Festivalot 2018!

  15 de març de 2018


    Si vols viure el Festivalot des de dins, apunta’t a fer de voluntari! Els voluntaris i voluntàries tindran un punt de vista del festival únic, perquè coneixeran de primera mà tot l’engranatge del funcionament del festival i se sumaran a l’equip del Festivalot per dos dies. Quines tasques hauré de fer? Un cop tinguem […]

  +
 • Novetats del Festivalot 2018

  13 de març de 2018


  Enguany el Festivalot ve carregat de novetats per fer que aquesta edició sigui inoblidable. Anem doncs a repassar punt per punt el que podrem gaudir durant aquesta 4a edició: Ens traslladem a l’Auditori de Girona! Degut a les dimensions que ha anat adquirint el festival any rere any, tant a nivell d’assistents com d’activitats, durant […]

  +
 • entrades -nens- festivalot - pulsera

  La pregunta més preguntada: Paguen entrada els nens i nenes?

  6 de març de 2018


  Per segon any consecutiu, el premi a la pregunta més preguntada goes to… Paguen entrada els nens i nenes? Depenent de l’espectacle i de l’edat a la qual va dirigit, els nens i nenes paguen o no paguen entrada. A continuació us detallem les diferents opcions: DÀMARIS GELABERT: Els nens i nenes necessiten entrada si […]

  +