Concerts

Sabíeu que… som éssers musicals?

Sabíeu que Plató defensava que l’educació per crear “bons ciutadans” s’havia de basar en l’exercici físic i… la música?, i sobretot en el cant!

Sabíeu que el filòsof i músic Gotzón Arrizabalaga diu que cantar en grup fa que interioritzem valors com l’amor, la disciplina i l’ordre?

Sabíeu que el neuropsicòleg i músic alemany Stefan Kolesch diu que tots som éssers musicals i assegura que el cant coral reforça la comunicació i la cooperació entre les persones?

Ep! i en tenim més, però queda clar que la música és una eina per a la cohesió i per a la felicitat en general! que ens enforteix emocional i fins i tot físicament i que les persones hem utilitzat el cant i la música des de sempre per a cohesionar comunitats, gaudir del lleure i fomentar llaços socials. VISCA LA MÚSICA!!

Tot això avui no us ho expliquem perquè sí. Us ho diem perquè estem molt contents d’estar treballant un projecte que té l’objectiu de convidar a grups de nens i nenes d’alguns barris de Girona i Salt a participar al Festivalot. Ells ja treballen la música a la seva escola durant el curs i sabem que participar al Festivalot els fa molta il·lusió. A més, les seves famílies podran venir a veure la seva actuació, a més de gaudir plegats de les activitats i concerts del Festivalot! us donarem més detalls de les accions que tenim previstes properament, però us avancem que els nens i nenes de les escoles de La Farga, Àgora i Santa Eugènia participaran al Festivalot; a més d’un cor fantàstic de Banyoles que es diu Kumbalawe.

                                                                                                                                                                                                         foto: projecte Montsalvatge

Sabíeu que… la música ens fa a tots iguals? gaudim-ne plegats!

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Fes-te voluntari del Festivalot 2018!

  15 de març de 2018


    Si vols viure el Festivalot des de dins, apunta’t a fer de voluntari! Els voluntaris i voluntàries tindran un punt de vista del festival únic, perquè coneixeran de primera mà tot l’engranatge del funcionament del festival i se sumaran a l’equip del Festivalot per dos dies. Quines tasques hauré de fer? Un cop tinguem […]

  +
 • Novetats del Festivalot 2018

  13 de març de 2018


  Enguany el Festivalot ve carregat de novetats per fer que aquesta edició sigui inoblidable. Anem doncs a repassar punt per punt el que podrem gaudir durant aquesta 4a edició: Ens traslladem a l’Auditori de Girona! Degut a les dimensions que ha anat adquirint el festival any rere any, tant a nivell d’assistents com d’activitats, durant […]

  +
 • entrades -nens- festivalot - pulsera

  La pregunta més preguntada: Paguen entrada els nens i nenes?

  6 de març de 2018


  Per segon any consecutiu, el premi a la pregunta més preguntada goes to… Paguen entrada els nens i nenes? Depenent de l’espectacle i de l’edat a la qual va dirigit, els nens i nenes paguen o no paguen entrada. A continuació us detallem les diferents opcions: DÀMARIS GELABERT: Els nens i nenes necessiten entrada si […]

  +