Concerts

Sabíeu que… som éssers musicals?

Sabíeu que Plató defensava que l’educació per crear “bons ciutadans” s’havia de basar en l’exercici físic i… la música?, i sobretot en el cant!

Sabíeu que el filòsof i músic Gotzón Arrizabalaga diu que cantar en grup fa que interioritzem valors com l’amor, la disciplina i l’ordre?

Sabíeu que el neuropsicòleg i músic alemany Stefan Kolesch diu que tots som éssers musicals i assegura que el cant coral reforça la comunicació i la cooperació entre les persones?

Ep! i en tenim més, però queda clar que la música és una eina per a la cohesió i per a la felicitat en general! que ens enforteix emocional i fins i tot físicament i que les persones hem utilitzat el cant i la música des de sempre per a cohesionar comunitats, gaudir del lleure i fomentar llaços socials. VISCA LA MÚSICA!!

Tot això avui no us ho expliquem perquè sí. Us ho diem perquè estem molt contents d’estar treballant un projecte que té l’objectiu de convidar a grups de nens i nenes d’alguns barris de Girona i Salt a participar al Festivalot. Ells ja treballen la música a la seva escola durant el curs i sabem que participar al Festivalot els fa molta il·lusió. A més, les seves famílies podran venir a veure la seva actuació, a més de gaudir plegats de les activitats i concerts del Festivalot! us donarem més detalls de les accions que tenim previstes properament, però us avancem que els nens i nenes de les escoles de La Farga, Àgora i Santa Eugènia participaran al Festivalot; a més d’un cor fantàstic de Banyoles que es diu Kumbalawe.

                                                                                                                                                                                                         foto: projecte Montsalvatge

Sabíeu que… la música ens fa a tots iguals? gaudim-ne plegats!

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Festivalot tot l’any

  9 de gener de 2018


  Ganes de Festivalot? Us avancem dos concerts recomanats pel Festivalot que es faran a l’Auditori de Girona. Així tenim un tastet de Festivalot mentre esperem que arribin els dies 2 i 3 de juny del 2018 amb la quarta edició del festival! HITS. CONCERT PER A NADONS – 21 de gener a les 11 i […]

  +
 • Tercera edició del Festivalot.

  Resum del segon dia del Festivalot!

  1 de juny de 2017


  La tercera edició del Festivalot es va acabar diumenge… i quina edició! Al matí, ben d’hora, ja teníem les urnes a punt perquè exerciciu el vostre vot i escollíssiu democràticament la llista de cançons més tard tocarien Els Amics de les Arts. Mentrestant, al Claustre de la Mercè els més matiners podien aprendre com sona […]

  +
 • 27 de maig de 2017. Tercera edició del Festivalot, festival infantil i familiar a Girona. Dissabte, primer dia del Festivalot.

  Resum del primer dia del Festivalot!

  28 de maig de 2017


  Amics i famílies! dissabte de sol, famílies i música al Festivalot. La tercera edició va arrencar amb força i una pila de concerts que van fer petits el diferents espais. Aquí teniu un seguit de fotos que el nostre fotògraf Toni Vilches va capturar durant tota la jornada. Vau ballar al ritme de HITS? Se […]

  +