Concerts

Sabíeu que… som éssers musicals?

Sabíeu que Plató defensava que l’educació per crear “bons ciutadans” s’havia de basar en l’exercici físic i… la música?, i sobretot en el cant!

Sabíeu que el filòsof i músic Gotzón Arrizabalaga diu que cantar en grup fa que interioritzem valors com l’amor, la disciplina i l’ordre?

Sabíeu que el neuropsicòleg i músic alemany Stefan Kolesch diu que tots som éssers musicals i assegura que el cant coral reforça la comunicació i la cooperació entre les persones?

Ep! i en tenim més, però queda clar que la música és una eina per a la cohesió i per a la felicitat en general! que ens enforteix emocional i fins i tot físicament i que les persones hem utilitzat el cant i la música des de sempre per a cohesionar comunitats, gaudir del lleure i fomentar llaços socials. VISCA LA MÚSICA!!

Tot això avui no us ho expliquem perquè sí. Us ho diem perquè estem molt contents d’estar treballant un projecte que té l’objectiu de convidar a grups de nens i nenes d’alguns barris de Girona i Salt a participar al Festivalot. Ells ja treballen la música a la seva escola durant el curs i sabem que participar al Festivalot els fa molta il·lusió. A més, les seves famílies podran venir a veure la seva actuació, a més de gaudir plegats de les activitats i concerts del Festivalot! us donarem més detalls de les accions que tenim previstes properament, però us avancem que els nens i nenes de les escoles de La Farga, Àgora i Santa Eugènia participaran al Festivalot; a més d’un cor fantàstic de Banyoles que es diu Kumbalawe.

                                                                                                                                                                                                         foto: projecte Montsalvatge

Sabíeu que… la música ens fa a tots iguals? gaudim-ne plegats!

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Resum del segon dia del Festivalot 2018!

  3 de juny de 2018


  Famílies i amics! Ja podem donar per finalitzada la quarta edició del Festivalot… quina edició! Malgrat que durant la tarda la pluja ens ha intentat molestar la festa no ha parat ni un segon: no podem estar més agraïts del gran públic que ens heu acompanyat aquest cap de setmana de música en família. MIL […]

  +
 • Resum del primer dia del Festivalot 2018!

  2 de juny de 2018


  Amics i famílies! Quin gran dia! El canvi del Festivalot a La Devesa i l’Auditori ha estat un ÈXIT TOTAL. La quarta edició del Festivalot ha començat amb un dia de sol, famílies i molta música! Aquí teniu algunes fotografies que el nostre fotògraf Toni Vilches ha capturat durant la jornada. Busqueu entre les fotos […]

  +
 • Us interessa si teniu entrades

  31 de maig de 2018


  Sou dels afortunats que tenen entrada per venir a algun dels concerts del Festivalot? GENIAL, aquest post és per a vosaltres. Esperem resoldre tots els vostres dubtes i us desitgem un Festivalot fantàstic! Què hem de fer quan arribem? Si aneu amb temps, passeu pel punt d’informació. Si aneu justos, aneu directes a l’Auditori (us […]

  +