Concerts

Signatures d’artistes al Festivalot, aprofiteu!

 

signatures amics de les art Festivalot

Sou fans de Els Amics de les Arts, la Dàmaris Gelabert, els Gossos o El Pot Petit? Doncs esteu de sort! Aquest any per primera vegada el Festivalot tindrà un espai destinat a signatures!

Espai de signatures Danet

L’espai Danet serà on signaran els diferents artistes. Es trobarà al vestíbul de sortida del Teatre Municipal, accessible tant des de dins el teatre com des de la plaça del Palloll.

Dissabte 27
Dàmaris Gelabert – De 13:45h a 14:15h
Gossos – De 17h a 17:30h

Diumenge 28
Els Amics de les Arts – De 12h a 12:30h i de 17h a 17:30h
El Pot Petit – De 13:40h a 14h

Més oportunitats perquè us puguin signar Els Amics!

Pels que us voleu assegurar que Els Amics de les Arts us puguin signar el vostre CD, el grup farà una altra sessió de signatures a la nova botiga de l’Abacus ( C/Ronda Sant Antoni Mª Claret, 39-41).

Dissabte 27
Els Amics de les Arts a Abacus – De les 19h a les 20h.

Passeu per l’espai Abacus

Durant el Festivalot podreu comprar els CD dels artistes. Abacus tindrà un espai a la Plaça del Vi on han preparat els discos tots els artistes que seran al festivalot 2017 per si us en falta algun.

 

Deixa un comentari

Últimes entrades del blog


 • Festivalot tot l’any

  9 de gener de 2018


  Ganes de Festivalot? Us avancem dos concerts recomanats pel Festivalot que es faran a l’Auditori de Girona. Així tenim un tastet de Festivalot mentre esperem que arribin els dies 2 i 3 de juny del 2018 amb la quarta edició del festival! HITS. CONCERT PER A NADONS – 21 de gener a les 11 i […]

  +
 • Tercera edició del Festivalot.

  Resum del segon dia del Festivalot!

  1 de juny de 2017


  La tercera edició del Festivalot es va acabar diumenge… i quina edició! Al matí, ben d’hora, ja teníem les urnes a punt perquè exerciciu el vostre vot i escollíssiu democràticament la llista de cançons més tard tocarien Els Amics de les Arts. Mentrestant, al Claustre de la Mercè els més matiners podien aprendre com sona […]

  +
 • 27 de maig de 2017. Tercera edició del Festivalot, festival infantil i familiar a Girona. Dissabte, primer dia del Festivalot.

  Resum del primer dia del Festivalot!

  28 de maig de 2017


  Amics i famílies! dissabte de sol, famílies i música al Festivalot. La tercera edició va arrencar amb força i una pila de concerts que van fer petits el diferents espais. Aquí teniu un seguit de fotos que el nostre fotògraf Toni Vilches va capturar durant tota la jornada. Vau ballar al ritme de HITS? Se […]

  +