Xuklis Power!

Ahir vam conèixer uns nens i nenes que no us podeu imaginar com de valents són. Ells i les seves famílies viuen temporalment a La casa dels Xuklis, ja que estan fent un tractament oncològic a algun hospital de Barcelona, i com que és lluny de casa seva, necessiten una llar temporal per instal·lar-se durant aquest temps. La Casa dels Xuklis, de l’Associacio de Nens amb Càncer (AFANOC) és el projecte fantàstic al qual van destinats tots els beneficis del CD Festivalot d’enguany. Potser els coneixeu per les festes de “Posa’t la Gorra” (ahir nosaltres també ens la vam posar!), que es fan arreu de Catalunya al llarg de l’any.

Esperem vendre molts CDs, perquè tinguin el màxim de benefici possible, però de moment el que vam fer ahir és portar-los una mica de música a “casa seva”. Els nens i nenes malalts de càncer estan inmunodeprimits (tenen les defenses molt baixes i es posen malalts fàcilment) i no poden assistir al Festivalot ni a llocs amb molta gent; però esclar, els encanta cantar i ballar com a qualsevol criatura! nosaltres anàvem a aportar un petit gra de sorra d’alegria en el seu dia a dia, però va resultar que el regal ens el van fer ells quan es van posar a cantar a ritme de Els Amics de les Arts i El Pot Petit! va ser una tarda que recordarem molt temps i estem molt contents de col·laborar amb l’AFANOC en el CD Festivalot d’enguany.

Gran feina la que fan des de l’AFANOC i enorme lliçó la de veure a famílies que passen per una situació molt delicada i que et miren amb un somriure a la cara i es posen a cantar. Ah, potser no sabeu qui són els Xuklis; ens van explicar que són uns follets màgics que xuclen tots els mal rotllos que crea la diagnosi i el tractament d’un nen o nena amb càncer a tot l’entorn familiar. Visca el Xuklis Power!

Us deixem algunes fotos d’ahir, i aviat us donem més detalls del CD Festivalot, que podreu comprar amb el Diari Ara del 13 al 21 de maig i durant el Festivalot a l’estand de l’AFANOC del Festivalot per 8 euros. És un recull de cançons dels grups que toquen al festival d’enguany. Us encantarà!!

 

 

Deixa un comentari