Els PulpoPop amaguen entrades i discos

Sabeu que durant el festivalot podreu fer un intinerari musical amb els PulpoPop? Recordeu que serà el dissabte 6 de juny i diumenge 7 de juny a les 17h i es visitaran els llocs més emblemàtics de Girona a ritme de cançons enregistrades i en directe. És gratuït, però cal que reserveu plaça enviant un correu a info@bolit.cat o trucant al 972 427627.

Bé, doncs els Pulpopop estan en plena presentació del seu nou disc, Felicitat Màxima! i el Festivalot vol que tots i totes en pugueu gaudir! Us deixem un tast de Bombolla de Sabó, una de les seves noves cançons; però no marxeu que encara tenim més bones notícies!

PulpoPop i el Festivalot, aprofitant l’alliberament del seu nou disc a menys de dues setmanes del festival, us proposen aconseguir Felicitat Màxima! dues entrades del Festivalot (una per un nen o nena i una altra per l’adult que l’acompanyi).

Com aconseguir el disc i les entrades?

1. PulpoPop alliberarà el divendres 29 de maig, 5 CDs a un jardí de la infància de Girona ciutat, un dels punts claus del seu recorregut GRPop al Festivalot.

2. El dijous hi haurà una pista d’on estaran aquests 5 CDs. Heu d’estar molt atents i atentes a les seves xarxes socials (Twitter | Facebook)! Nosaltres ja us avancem una pista sobre l’amagatall.

Amagatall Felicitat Màxima Festivalot

3. Als CDs trobareu com demanar la vostra entrada de Nora i el Jazz, Com sona Armstrong o Joan Dausà al Festivalot.

Molta sort, molta música i sigueu feliços al màxim! Ens veiem el 6 i 7 de juny!

 

pulpopop

“PulpoPop presenta Felicitat Màxima!, el seu 5è llarga durada d’estudi. Han trigat mig any en gravar-lo però ha valgut la pena perquè s’ha fet realitat la seva màxima: o F serà M o no serà! PulpoPop es manté devot a les idees, a la creativitat, al surrealisme: continuen nedant a contra corrent. Lluís Costa s’ha encarregat de la difícil tasca de dur a terme una superproducció amb una vintena de músics participants. A FM! no hi falten els característics vents festius marca de la casa, aquest cop escrits per l’arranjador Xavi Pendón. També hi té un paper important el so de la marimba tropical fent un clar homenatge a Xavier Cugat. El disc s’obre amb la cançó ‘La Ressurecció d’en PulpoPaul’; tot una declaració de principis en que irònicament PulpoPop ressuscita a PulpoPaul; la mascota del mundial de Sudàfrica que ens ha de tornar a pronosticar el futur. El disc contínua amb el single festiu ‘Èxits ‘Marejament’’ tot una picada d’ullet amb molt de sentit de l’humor als que van ser la seva antiga oficina de management. En les col·laboracions especials Josep Thió de Sopa de Cabra posa veus i guitarra al single Cometa errant, Adrià Puntí canta bombolles al desert de l’exòtica Bombolla de sabó, Ferran Massegú de Teràpia de Shock posa veu a Avui per tu i demà per mi i Pau Boïgues de Montreal 76 posa guitarra al Bluesbis, el bis que clou l’àlbum i que manifesta que tothom té un dret a un bis.

La Felicitat Màxima! existeix.”

Deixa un comentari