ARA tenim un mitjà oficial

festivalot

En el seu manifest fundacional, el diari Ara es defineix com un diari compromès amb la societat, optimista, dinàmic i innovador. Des de la sortida del seu primer número als quioscos, ara fa més de cinc anys, han demostrat el seu compromís amb la ideologia que van marcar i han rebut una creixent i merescuda complicitat dels seus subscriptors i lectors. Que l’ARA hagi apostat pel Festivalot i ens doni el seu suport com a mitjà col·laborador és molt important per nosaltres, i ratifica el seu tarannà obert a la cultura.

Els pares i mares segur que coneixeu bé el seu suplement dels dissabtes, Ara Criatures, que repassa setmanalment temes d’actualitat relacionats amb educació, oci, pedagogia… i tot el que té a veure amb els petits de la casa. El rigor i profunditat dels seus reportatges ha fidelitzat milers de pares i mares de Catalunya.

Amb l’Ara, farem moltes coses junts, de les quals us anirem informant més endavant. De moment, us recordem que amb una entrada al Festivalot, podreu gaudir d’una subscripció digital gratuïta d’un mes al diari ARA. La informació la trobareu a l’entrada mateixa o fent click aquí. Aprofiteu-ho!

Deixa un comentari