CD benèfic Festivalot

Ja ens han arribat els CD’s Festivalot! Un imprescindible per escoltar al cotxe, a la cuina, al menjador… festa assegurada per a petits i grans a ritme d’11 dels grups que actuaran al Festivalot i que han cedit algunes de les seves cançons a la Fundació A. Bosch, a qui es destinen tots els beneficis de la venda del CD. El preu del CD són 5 euros.

festivalot (1)_Fotor

Com podem comprar el CD Festivalot?

Teniu 3 opcions:

1) A partir d’avui, ja podeu comprar el CD online (5 euros + 4 euros de despesa d’enviament).

2) Des del dissabte 23 de maig i fins al dia 30 de maig, podreu comprar el CD amb el Diari ARA.

3) També el podreu comprar els dies 6 i 7 de juny al Festivalot (Punt d’Informació, La Mercè i Carpa de la Fundació A.Bosch)

A qui van destinats els beneficis?

Tots els beneficis de la venda del CD van destinats a la Fundació A.Bosch. Creada el 2004 per Noel Alimentària S.A.U, aquesta Fundació treballa amb un equip d’investigació de l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona per mantenir l’excel·lència en la investigació mèdica del nostre país i amb l’objectiu d’obrir noves línies de treball que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels nens afectats per diferents malalties i les seves famílies. La fundació treballa amb tres línies d’actuació:  la cirugia fetal,  recerca en càncer infantil i malalties rares (lupus eritematós).

I aquí us deixem amb la tracklist per anar fent boca!

image1(2)

One Comments

Deixa un comentari