CD Solidari Festivalot

Avui tenim una cosa molt important per recordar-vos! a partir de demà podreu aconseguir el CD Solidari Festivalot al vostre quiosc (si us voleu asssegurar de no quedar-vos sense, demaneu que us el reservin!) amb el Diari ARA. Els beneficis dels 8 euros que val el CD aniran destinats a l’AFANOC i La Casa dels Xuklis, un projecte de l’Associació de les Famílies i Amics de Nens amb Càncer a qui dediquem enguany les activitats solidàries del Festivalot. No els coneixeu? us expliquem què fan i qui són AQUÍ.

El CD Solidari Festivalot ha estat possible gràcies a la col·laboració dels artistes que actuen al festival i que han cedit les seves cançons lliures de drets per donar-les a aquesta bona causa que és La Casa dels Xuklis. El resultat és un CD fantàstic amb el qual podreu tenir un tastet de Festivalot tot l’any! Aquí us avancem la llista de cançons que us hem preparat:

 

Segur que us en sabeu unes quantes, oi? Recordeu que el Cd es pot comprar amb el diari ARA del 13 al 21 de maig; i si veniu al Festivalot també el podreu trobar a la carpa de l’AFANOC que tindrem a la Plaça del Vi de Girona.

 

Deixa un comentari