Cuidem el planeta: veniu al Festivalot en bici o transport públic!

Segur que ja esteu preparant el vostre viatge en família per veure alguns dels artistes del Festivalot! Ens agrada ser curosos amb el medi ambient, per això us proposem diverses maneres de venir a veure els concerts, sigui amb transport públic o bicicleta. 

 

Bicicleta

Si la vostra opció és la bicicleta, heu de saber que us hem preparat un gran aparcament perquè deixeu aparcat les vostres bicis –o patinets–, recordeu portar un cadenat per lligar-les. Arribar al recinte és fàcil i només haureu de valorar quin és el millor camí per arribar.

A la devesa hi arriben diversos carrils ciclables, alguns en calçada i d’altres en vorera. Depèn de la traça dels infants a sobre la bici, haureu de triar una opció o l’altra. Si veniu de la zona sud de la ciutat, teniu diverses vies, i si veniu del nord també tot i que majoritàriament són carrils en calçada.

Enguany el Consorci de les Vies Verdes de Girona col·labora amb el Festivalot. Si us atreviu a venir des de lluny amb bicicleta, mantenen el traçat de diverses rutes com per exemple la del Carrilet, o un camí entre Girona i Sarrià de Ter.

 

Transport públic

Si veniu de Girona i la vostra opció és l’autobús, la línia que més s’acosta al Festivalot és l’L11 i té dues parades molt a prop. Aquesta línia està parcialment adaptada per aquells que tinguin mobilitat reduïda. Si del vostre punt de partida no hi passa l’L11, no patiu, ja que gairebé totes les línies paren a la parada de la Devesa o a Ramon Folch (Jutjats). Des d’ambdues parades teniu cinc minuts caminant fins al Festivalot.

Per aquells que vingueu de fora, segur que els petits de la casa gaudiran d’un viatge en tren. Si veniu de municipis propers, teniu els trens de rodalia i si veniu de lluny el TAV. Les dues opcions us deixaran al Parc Central (la plaça que dona accés a l’estació del TAV) i des d’allà teniu deu minuts de caminada fins als escenaris del Festivalot.

 

Sigui com sigui estarem molt contents de retrobar-nos un any més amb vosaltres, fins aviat!

Deixa un comentari