De l’Auditori al Festivalot

Bon dilluns a tothom! Avui us explicarem uns quants detalls de dos espectacles que arribaran al Festivalot de la mà de la programació de concerts familiars de l’Auditori de Barcelona. Els hem escollit per la seva qualitat i el seu contingut pedagògic. Creiem que us poden agradar molt!

Setze Cordes: Aquest espectacle està interpretat pel Quartet Qvixote, format per dos violins viola i violoncel. Dirigit als més petits de la casa, el podran gaudir al 100% els nens i nenes des d’aproximadament 2 anys fins a 12 anys. La música d’aquest concert va des del segle XVII fins a compositors del segle XX, i amb arranjaments de cançons tradicionals fetes pel compositor Joan Vidal. Escoltareu tot el ventall de música que s’ha produït al llarg de tants segles, sempre en el vessant més clàssic. Es tracta d’un concert espectacle ideal per a apropar les sonoritats més clàssiques als nens i nenes, amb insruments que potser els petits no han vist mai en directe i amb un contingut altament pedagògic i de gran qualitat. Estem segurs que us encantarà!

SetzeCordes

Matí musical per a embarassades: Aquest any des del Festivalot proposem apropar la música fins i tot als nadons que encara són dins la panxa de les seves mares! El format d’aquesta xerrada-taller-concert (2 h de durada) el portem des de l’Auditori de Barcelona, dissenyat per un equip d’especialistes i pensat per a embarassades a partir del quart mes de gestació. Dedicar-vos aquest temps a vosaltres (futurs pares) i a connectar amb el vostre nadó des de la música és una experiència única que creiem que us farà gaudir plegats.

Us apunteu a fer algun tastet dels concerts familiars de l’Auditori de Barcelona al Festivalot?

Deixa un comentari