El claustre, un espai ‘family vip’

Passar tot el dia fora de casa amb els nens i nenes a vegades és cansat, i va bé tenir un lloc de recollida agradable, còmode, amb ombra i si pot ser alguna cosa per jugar i descansar. Al Festivalot habilitem un espai de luxe que és el claustre de la Mercè. Sota els arcs del claustre l’any passat es va crear un clima familiar fantàstic!!

Captura de pantalla 2016-05-06 a les 15.55.57

Ja sabeu que en aquest espai s’hi organitzen alguns concerts i activitats, com és l’actuació de l’arpista Joan Manuel Chouciño (dissabte 28 de maig), el repertori de cançons Com a casa o el concert dels XY. En una aula del claustre també es farà el taller Cantem i Piquem en família, pel qual encara us podeu inscriure. Tot gratuït i molt xulo!

Per convertir el claustre en zona family VIP oberta a tothom claustre estarà habilitat amb coixins, jocs, taules i cadires que habilitaran la botiga Cal Rei i Zeppelin un Món de Jocs

CAL REI - logoLOGO zeppelin

També hi haurà un espai per a nadons lactants i les seves mares, habilitat per Ikea Family

ikea_family

Els canviadors per a nadó seran unes baby Care Station de luxe, gentilesa de Nannak

nannak-advanced-baby-products-rodo

I una zona de tallers i jocs habilitada per Danonino!

Captura de pantalla 2016-05-06 a les 15.48.20

 

Tot plegat convertirà el claustre de la Mercè en un espai còmode, agradable i amb moltes coses per fer! Recordeu que el claustre és d’entrada lliure per a tothom i que estarà obert DISSABTE, de 10:30 a 19h, non stop i DIUMENGE d’11 a 20h.

 

Deixa un comentari