El Festivalot col·labora amb el projecte Realitat Millorada de la Fundació A. Bosch

Aquest 2022 el Festivalot col·labora amb la Fundació Albert Bosch i el seu projecte Realitat Millorada. Fundada per Noel Alimentaria l’any 2004, l’entitat té l’objectiu i missió de promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones al llarg de la seva vida.

El seu projecte Realitat Millorada busca recollir fons destinats a condicionar i humanitzar l’àrea d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, convertint-lo en un entorn confortable i de descans per tothom, on l’atenció multidisciplinària, el descans i els temps dedicats a l’oci conviuran de manera natural. 

Aquest projecte permetrà disposar de totes les habitacions individuals necessàries per al tractament de càncer pediàtric; administrar els tractaments més innovadors; proporcionar una assistència més humana i que integri a tota la família i tractar als pacients adolescents dins d’una unitat específica pensada per i per a ells. El qual impactarà de manera positiva en la relació dels pacients, familiars i cuidadors amb l’hospital. 

Aquesta any, en comprar les vostres entrades pels concerts del Festivalot podreu col·laborar amb el projecte fent un donatiu. Si ho feu, se us obsequiarà amb unes ulleres de la campanya Realitat Millorada que podreu recollir el dia dels concerts. 

Trobareu més informació sobre el projecte al lloc web de la Fundació Albert Bosch. 

 

Deixa un comentari