El Festivalot més segur

El Festivalot més segur – #laculturaésessegura

Cada vegada queda menys pel Festivalot 2021 i nosaltres estem més que preparats per arrancar amb bon peu la tan esperada edició d’enguany. Per això volem que la vostra experiència al Festivalot sigui la més segura per a tota la família, així que us detallem totes les mesures de seguretat que portarem a terme al recinte durant tot l’esdeveniment:

  • Ús de la mascareta obligatòria dins de tot el recinte a partir dels 6 anys en endavant és obligatori sempre que no tinguin contraindicació, i dels 3 als 5 anys és recomanable.
  • Diversos punts de dispensadors de gel higienitzant on us podreu rentar les mans abans d’entrar i en sortir dels diferents espectacles.
  • Ventilació adequada i adaptada a les noves necessitats en tot el recinte
  • Respecte de la distància de seguretat d’1,5 m.
  • Entrada esglaonada i sistemes de control per les diferents zones de mobilitat: d’aquesta manera podrem portar un ordre de les entrades i sortides i que sigui accessible per tothom.
  • Concerts amb entrades digitals: us facilitem l’entrada sense contacte. 

Recordeu que actualment les recomanacions sanitàries i restriccions permeten celebrar qualsevol acte cultural, incloses concerts i actes musicals sempre que el recinte en el qual es dugui a terme l’activitat mantingui les mesures de seguretat i higiene corresponents.

Com veieu, al #Festivalot2021, ho tenim tot preparat perquè només hàgiu de pensar a passar una molt bona estona en família. Ens veiem aviat!

 

 

Deixa un comentari