El Festivalot torna a pensar en gran

Tenim bones notícies, aquest any torna el gran Festivalot. Després de dues edicions limitades per la situació sanitària, enguany el Festivalot preveu recuperar les activitats i escenaris prepandèmia que reuneixen milers de famílies a Girona per gaudir d’un cap de setmana ple de música i moltes sorpreses. 

El Festivalot tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa. Nens i nenes, pares i mares, podreu gaudir d’una estona de diversió acompanyats pels concerts de cinc grans grups: Manel, El Pot Petit, Buhos, The Tyets i Dàmaris Gelabert. Des d’avui, ja estan a la venda les entrades, les quals mantenen les tarifes habituals del festival amb escalat de preus de 2 a 12 euros. 

Després de dos anys, torna també la Fira del Festivalot a Fira de Girona perquè pugueu gaudir d’ofertes especials, jocs, tallers, botigues… i molt més per a tota la família. 

Cal destacar també que el Festivalot amplia les seves col·laboracions amb escoles de música i escoles de Girona i Salt de barris com Santa Eugènia, Vilarroja o Pont Major. Un dels fruits d’aquestes col·laboracions és el cartell del Festivalot 2022, dissenyat pels nens i nenes de l’Escola Font de la Pólvora de Girona junt amb l’artista Ilich Roimeser.

 

Enguany el Festivalot col·labora també amb la Fundació Albert Bosch i el projecte de Realitat Millorada, que recapta fons per a transformar l’espai d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

Des del Festivalot sentim molta il·lusió de poder programar concerts amb normalitat i d’oferir-los a totes aquelles famílies que ho vulguin. És hora de recuperar el temps perdut durant la pandèmia i de gaudir de la música en família. Us hi esperem amb moltes ganes de cantar, ballar i passar-ho bé!

Deixa un comentari