El gelat Festivalot

Comencem la setmana amb una notícia molt dolça i que ens fa especial il·lusió: en Jordi Roca i el seu equip de la gelateria Rocambolesc han fet un gelat Festivalot, que posaran a la venda una setmana abans del Festivalot. És un gelat inspirat en els postres de músic, amb una base de fruits secs i toppings d’avellana garrapinyada, gominoles de panses i salsa de caramel.

 

IMG-20150515-WA0021(1)

 

I la col·laboració del Rocambolesc amb el Festivalot no acaba aquí. La gelateria s’ha implicat amb el festival apadrinant el concert de la Lali Rondalla. L’univers colorista i fantàstic de la Lali no podia tenir millor padrí que la fantàstica gelateria del millor cuiner de postres del món. El fet que apadrinin el concert encara no us podem dir què implica, però sí que us avancem que durant el concert de la Lali us tenen preparada una sorpresa.

 gelat

El gelat Festivalot el trobareu al Rocambolesc a partir d’una setmana abans del festival
i té una base de crema de fruits secs amb avellanes garrapinyades, gominoles de pansa i salsa de caramel

 

No cal dir que el fet que un equip com el d’en Jordi Roca s’impliqui amb nosaltres fa que el Festivalot sigui una mica més gran i que des de l’organització els estem molt i molt agraïts. GRÀCIES!

Deixa un comentari