Entrades del Festivalot amagades a les biblioteques Gironines!

Biblioteca Girona festivalot

Aquest any la Biblioteca Antònia Adroher i la Biblioteca Ernest Lluch de Girona tornaran a tenir entrades amagades dins de llibres!

Si les voleu aconseguir haureu desxifrar uns enigmes que us hem preparat i que estaran relacionats amb unes activitats familiars que seguidament us detallem:

12 de maig. Aigua, terra i sol… I què més necessita l’Hort?

Es tracta d’una activitat familiar per a infants a partir de 4 anys. S’aprendran els elements bàsics necessaris pel creixement de les plantes i hort, a través de contes i cançons… I serà durant aquesta activitat que s’haurà de desxifrar algun enigma que us portarà fins al llibre que amaga entrades a dins!

Data: 12 de maig a les 17:30h

Lloc: Biblioteca Ernest Lluch.

17 de maig. Contes dels germans Grimm

En aquesta ocasió, s’explicaran tres dels contes recopilats pels germans Grimm: “El sastre valent”, “Els músics de Bremem” i “La Caputxeta Vermella”. Per acostar el públic a la màgia d’aquestes històries, s’utilitzarà la paraula, la interpretació, la música, les màscares i els titelles. Serà una estona entretinguda, on s’hi cuinaran tota mena d’emocions, intrigues i sorpreses (entre aquestes sorpreses i intrigues, hi haurà l’enigma a resoldre!) Aquesta activitat està pensada per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Data: 17 de maig a les 17:30h

Lloc: Biblioteca Antònia Adroher.

 

Si trobeu les entrades amagades us haureu d’adreçar a la recepció de la Biblioteca i facilitar les vostres dades; nosaltres us farem arribar les entrades!

Molta sort petits detectius!!

 

 

 

 

­

 

Deixa un comentari