Tres escenaris a La Devesa

Aquest 2022, amb el Festivalot tornen els concerts i la festa a La Devesa, on el festival posarà tres escenaris gratuïts. Seguidament us fem un resum d’alguns dels grups que podreu veure amb accés lliure, a l’escenari principal del Parc.

El Festivalot us proposa Més de 30 concerts I activitats per viure la música en família els dies 28 I 29 de maig a Girona.

 

Dissabte 28 de maig

Ginestà – 13:15h

Dos germans que juntament amb la seva banda expliquen històries quotidianes mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català.

Ginestà és un dels grups d’aquest 2022, i estem molt contents de poder-los portar, en horari familiar, a l’escenari de la Devesa del Festivalot.

 

Els Atrapasomnis – 15:30h

Grup de somiadors i somiadores que s’ha consolidat dins de l’animació infantil i familiar; al Festivalot hi presentaran el seu nou espectacle.

 

Miquel del Roig –  17:45h

Miquel del Roig és un músic català que atrapa el públic amb un espectacle únic i inimitable, sempre en constant renovació, format per un popurri de temes propis i temes coneguts. No us perdeu l’espectacle que aconsegueix ell tot sol i la seva guitarra!

 

Diumenge 29 de maig

Black Music Big Band Junior – 11:30h

La Black Music Big Band Junior és una fantàstica banda formada per nens i nenes de 9 a 15 anys amb molta il·lusió i talent que interpreten peces de soul i funk. Al Festivalot presentaran el seu nou concert tribut a  la banda sonora de la pel·lícula The Commitments.

 

Marcel i Júlia – 16h

L’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, units en un projecte musical on es destaquen temes d’actualitat com el canvi climàtic i la globalització.

 

A més d’aquestes actuacions, que es podran veure a l’escenari Devesa, el Festivalot també us proposa actuacions de petit format a l’escenari Amics i a l’escenari Escoles de Música. No us ho podeu perdre!

Deixa un comentari