FAQS Festivalot 2019

Dubtes i preguntes? nosaltres us ho responem tot! Seguidament fem un repàs de totes les coses que potser us fan ballar el cap relacionades amb l’edició del Festivalot 2019.

 

Paguen els nens i nenes?

Dependrà de cada concert. En el cas de Joan Dausà, Doctor Prats i Obeses els nens i nenes menors de 3 anys no paguen entrada. En el cas de Reggae per Xics els menors d’1 any no paguen entrada i en el cas de Hits per a nadons tots els nens i nenes i els adults que els acompanyin necessiten entrada.

 

Hi ha descomptes per a famílies monoparentals i nombroses?

Sí! podreu escollir l’opció del descompte des de la pàgina de venda de les entrades. IMPORTANT: en el cas d’aquestes aplicacions de descompte NO us enviaran les entrades per correu electrònic, les haureu de recollir a les taquilles de l’Auditori el mateix dia del concert (o quan vulgueu), on us demanaran l’acreditació amb el carnet.

 

On i quan serà el Festivalot 2019?

El 2019 el Festivalot se celebrarà els dies 15 i 16 de juny a Girona. Els espais on farem els concerts són l’Auditori de Girona (concerts de pagament), el parc de la Devesa (concerts gratuïts) i el Palau Firal (Festivalot Market).

 

Hi haurà concerts i activitats gratuïtes? 

I tant! al Festivalot us proposem molts concerts i activitats gratuïtes. Tenim previst anunciar tot el programa gratuït el mes d’abril. Seguiu-nos a les xarxes socials o inscriviu-vos a la newsletter per estar al dia de totes les novetats.

 

Quins horaris tindrà el Festivalot?

Oferirem una programació amb un no parar de música, activitats i festa durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny. L’horari serà non-stop, de 10 a 21h aproximadament. Tindrem servei de foodtrucks per si us voleu quedar a dinar i a sopar sota els arbres del Parc de la Devesa.

 

Encara us queden dubtes? Escriviu-nos un privat a les xarxes social o envieu un mail a info@festivalot.cat.

One Comments

  • Marta Espinalt 08 / 06 / 2019 Reply

    Hola,
    Aquest any no hi haurà CD del Festivalot?

Deixa un comentari