Preguntes freqüents

Paguen els nens i nenes?

Això dependrà del concert. En alguns casos, els nens i nenes paguen a partir d’un any; en altres a partir de tres anys i en el cas dels concerts de nadons, paguen des de ben petits i petites. Informeu-vos bé de cada concert i les seves condicions!

Famílies nombroses i monoparentals

Teniu descompte! podreu escollir l’opció del descompte des de la pàgina de venda de les entrades. IMPORTANT: en el cas d’aquestes aplicacions de descompte NO us enviaran les entrades per correu electrònic, les haureu de recollir a les taquilles de l’Auditori el mateix dia del concert (o quan vulgueu), on us demanaran l’acreditació amb el carnet.

On i quan serà el Festivalot 2019?

El 2019 el Festivalot se celebrarà els dies 15 i 16 de juny a Girona. Els espais on farem els concerts són l’Auditori de Girona (concerts de pagament), el parc de la Devesa (concerts gratuïts) i el Palau Firal (Festivalot Market).

Quant valen les entrades?

Les entrades dels concerts de pagament del Festivalot valen 12 euros; podeu aconseguir descomptes importants si veniu a més d’un concert de pagament. Les famílies nombroses i monoparentals també tenen descompte.

Quins horaris té el Festivalot?

Oferirem una programació amb un no parar de música, activitats i festa durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny. L’horari serà non-stop, de 10 a 21h aproximadament. Tindrem servei de foodtrucks per si us voleu quedar a dinar i a sopar sota els arbres del Parc de la Devesa.

Hi ha concerts i activitats gratuïtes?

I tant! al Festivalot us proposem molts concerts i activitats gratuïtes. Tenim previst anunciar tot el programa gratuït el mes d’abril. Seguiu-nos a les xarxes socials o inscriviu-vos a la newsletter per estar al dia de totes les novetats.

Vols rebre totes les novetats?