Preguntes freqüents

Paguen els nens i nenes?

Els nens i nenes a partir de 2 anys necessiten entrada per accedir als concerts. Els nadons de fins a 23 mesos no cal que paguin entrada.

Podrem menjar i passar el dia al Festivalot?

Sí. Tenim prevista una zona de furgoteques, hi haurà TECA per a nens, nenes i les seves famílies! Està tot previst per si voleu passar el dia amb nosaltres.

Famílies nombroses i monoparentals

Teniu descompte amb les entrades dels concerts (no en abonaments, que en té tothom)! podreu escollir l’opció del descompte des de la pàgina de venda de les entrades.

On i quan serà el Festivalot 2022?

El 2022 el Festivalot se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a Girona. Tots els concerts es faran a l’Auditori de Girona. HI haurà concerts i activitats gratuïtes al Parc de la Devesa i la Fira del Festivalot al Palau Firal.

Quant valen les entrades?

Les entrades dels concerts de pagament del Festivalot valen 12 euros; podeu aconseguir descomptes importants si veniu a més d’un concert de pagament. Les famílies nombroses i monoparentals també tenen descompte. Els preus segons el nombre de concerts als quals assistiu seran de 12, 8, 6 o 2 euros.

Hi ha descomptes amb abonaments?

Sí, si compreu entrades per anar a veure més d’un concert podreu tenir descomptes importants. Consulteu els preus a la pàgina de venda d’entrades: https://festivalot.koobin.com/

Quins horaris té el Festivalot?

Podeu consultar tots els horaris dels concerts a la nostra programació. Durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig hi haurà concerts i activitats des de les 10 del matí fins les 20h.

Podrem saludar els artistes?

Si és possible, farem que, com cada any, els nens i nenes puguin saludar els seus artistes preferits. Hem habilitat un espai per a signatures i fotografies dels artistes amb els nens i nenes.

Vols rebre totes les novetats?