Preguntes freqüents

Paguen els nens i nenes?

Això dependrà del concert. En alguns casos, els nens i nenes paguen a partir d’un any; en altres a partir de tres anys i en el cas dels concerts de nadons, paguen des de ben petits i petites. Informeu-vos bé de cada concert i les seves condicions!

Famílies nombroses i monoparentals

Teniu descompte! podreu escollir l’opció del descompte des de la pàgina de venda de les entrades. IMPORTANT: en el cas d’aquestes aplicacions de descompte NO us enviaran les entrades per correu electrònic, les haureu de recollir a les taquilles de l’Auditori el mateix dia del concert (o quan vulgueu), on us demanaran l’acreditació amb el carnet.

On i quan serà el Festivalot 2019?

El 2019 el Festivalot se celebrarà els dies 15 i 16 de juny a Girona. Els espais on farem els concerts són l’Auditori de Girona (concerts de pagament), el parc de la Devesa (concerts gratuïts) i el Palau Firal (Festivalot Market).

Quant valen les entrades?

Les entrades dels concerts de pagament del Festivalot valen 12 euros; podeu aconseguir descomptes importants si veniu a més d’un concert de pagament. Les famílies nombroses i monoparentals també tenen descompte.

Hi ha descomptes amb abonaments?

Sí, si compreu entrades per anar a veure més d’un concert podreu tenir descomptes importants. Consulteu els preus a la pàgina de venda d’entrades: https://festivalot.koobin.com/

Quins horaris té el Festivalot?

Oferirem una programació amb un no parar de música, activitats i festa durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny. L’horari serà non-stop, de 10 a 21h aproximadament. Tindrem servei de foodtrucks per si us voleu quedar a dinar i a sopar sota els arbres del Parc de la Devesa.

Podrem saludar els artistes?

Com cada any, Danone porta al Festivalot un espai de signatures d’artistes per on passaran tots els grups del Festivalot. Podeu consultar tots els horaris AQUÍ.

Hi ha concerts i activitats gratuïtes?

I tant! al Festivalot us proposem molts concerts i activitats gratuïtes. Tenim previst anunciar tot el programa gratuït el mes d’abril. Seguiu-nos a les xarxes socials o inscriviu-vos a la newsletter per estar al dia de totes les novetats.

Què és el Festivalot Market

Un espai comercial d’accés lliure que trobareu al Palau Firal. Hi haurà activitats i serveis a les famílies, a més d’expositors i el punt d’informació! Consulteu tota la info del Festivalot Market AQUÍ

Vols rebre totes les novetats?