Preguntes freqüents

Paguen els nens i nenes?

Cal que reviseu cada cas concret. Segons els concerts hi ha unes normes d’accés diferents. Per als concerts de Els Catarres, Doctor Prats i Edu Esteve, els nens i nenes de menys de 3 anys no necessiten entrada per accedir; a Les Aventures del Lleó Vergonyós, a partir d’1 any es necessita entrada per accedir; al concert Bob Marley for babies tots els nadons de qualsevol edat i adults necessiten entrada per accedir. Per més dubtes: info@festivalot.cat

Podrem menjar i passar el dia al Festivalot?

Sí. Tenim prevista una zona de furgoteques, hi haurà TECA per a nens, nenes i les seves famílies! Està tot previst per si voleu passar el dia amb nosaltres.

Famílies nombroses i monoparentals

Teniu descompte amb les entrades dels concerts (no en abonaments, que en té tothom)! podreu escollir l’opció del descompte des de la pàgina de venda de les entrades.

On i quan serà el Festivalot 2023?

El 2023 el Festivalot se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a Girona. Tots els concerts es faran a l’Auditori de Girona. Hi haurà concerts i activitats gratuïtes al Parc de la Devesa.

Quant valen les entrades?

Les entrades dels concerts de pagament del Festivalot valen 12 euros; podeu aconseguir descomptes importants si veniu a més d’un concert de pagament. Les famílies nombroses i monoparentals també tenen descompte. Els preus segons el nombre de concerts als quals assistiu seran de 12, 8, 6 o 2 euros. És molt important que a la pàgina de venda d’entrades aneu a la secció d’abonaments.

Hi ha descomptes amb abonaments?

Sí, si compreu entrades per anar a veure més d’un concert podreu tenir descomptes importants. Consulteu els preus a la pàgina de venda d’entrades: https://festivalot.koobin.com/

Quins horaris té el Festivalot?

Podeu consultar tots els horaris dels concerts a la nostra programació. Durant el cap de setmana del 27 i 28 de maig hi haurà concerts i activitats des de les 10 del matí fins les 20h.

Podrem saludar els artistes?

Hem habilitat un espai per a signatures i fotografies dels artistes amb els nens i nenes. Us anirem comunicant els detalls dels horaris de signatures a través d’aquesta pàgina web i xarxes socials.

Vols rebre totes les novetats?