Fes-te voluntari del Festivalot 2018!

 

Si vols viure el Festivalot des de dins, apunta’t a fer de voluntari! Els voluntaris i voluntàries tindran un punt de vista del festival únic, perquè coneixeran de primera mà tot l’engranatge del funcionament del festival i se sumaran a l’equip del Festivalot per dos dies.

Quines tasques hauré de fer?

Un cop tinguem tot el llistat de gent inscrita, els repartirem per grups i tasques, sempre sota la supervisió d’un responsable. Alguns exemples de feines a fer dels voluntaris són: repartiment de polseres i motxilles Festivalot; informació general als assistents; reforç al backstage en diferents tasques; reforç de producció en general, reforç en les activitats on participen nens i nenes de diferents escoles…

Si teniu algun coneixement concret o interès especial, indiqueu-ho.

Quina dedicació serà?

Els voluntaris que siguin estudiants de la UdG que s’inscriguin des de l’Oficina de Cooperació i Desenvolupament poden dedicar un màxim de 10 hores al voluntariat del Festivalot. Això representaria en un dia de feina, o dissabte o diumenge matí i tarda!

Pel que fa als voluntaris que no siguin de la UdG, recomanem que la col·laboració sigui els dos dies de festival, per poder variar les tasques o aprofundir més en les que s’hagin desenvolupat. No obstant, podeu indicar les hores de dedicació que preferiu. Fer de voluntari no ha de ser una càrrega, heu de passar-vos ho bé i aprendre coses!

Com em puc inscriure?

Si sou estudiants de la UdG, us podeu inscriure molt fàcilment des d’avui i fins al 10 de Maig des de: http://www.udg.edu/tabid/18965/language/ca-ES/Default.aspx  apartat de Cultura.

Si no sou de la UdG ho podeu sol·licitar fins al 11 de Maig omplint el formulari següent:

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

Us anirem informant dels passos a seguir un cop inscrits. Moltes gràcies!

 

Deixa un comentari