El Festivalot 2018 col·labora amb XaropClown

Com cada any, el Festivalot col·labora amb una organització sense ànim de lucre editant un CD solidari amb un recull de cançons dels artistes que actuen al festival.

Enguany els beneficis d’aquest CD solidari es destinaran a XaropClown, una organització sense ànim de lucre que treballa en entorns hospitalaris.

L’any 2007 es va iniciar el projecte Pallassos d’hospital, que oferia pallassos en totes les àrees pediàtriques de l’hospital Josep Trueta de Girona dos dies la setmana. Puntualment, també es va oferir aquest servei a les àrees de pediatria de l’Hospital de Figueres. Al llarg dels anys, i gràcies a l’experiència adquirida, Xaropclown ha anat desenvolupant la seva pròpia línia de treball, que adapta a les demandes i necessitats de cada centre on fa intervencions.

Tot i que treballen també per a adults i gent gran, els pallassos de Xaropclown fan una destacada tasca amb els infants hospitalitzats.

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa tan interessant, XaropClown rebrà tots els beneficis  del CD solidari amb els artistes del Festivalot 2018 que properament anunciarem com podreu aconseguir.

Deixa un comentari