Gran Festivalot 2021, gràcies a vosaltres!

El Festivalot del passat cap de setmana va ser un retrobament molt especial! Els concerts de Els Amics de les Arts, Els Pets, Suu, El Lleó Vergonyós, Cesk Freixas, Doctor Prats i Xiula a l’Auditori de Girona es van poder celebrar amb una molt (i molt!) esperada normalitat. Tots els nens i nenes, del més menut al més gran, i les seves famílies van poder ballar i cantar junts com feia temps que teníem ganes de fer.

Aquest cop el Festivalot va començar escalfant motors per primera vegada un divendres, amb un concert on Els Amics de les Arts ens van presentar un repertori de hits nous i clàssics molt esperats.

Dissabte vam començar ben d’hora amb una cita amb Els Pets de bon matí. Quin tip de cantar! Les Aventures del Lleó Vergonyós van deixar els més petits bocabadats al llarg de tres sessions i per acabar el dia, la Suu va captivar-nos amb la seva veu i els seus “temazos”.

Ens vau demostrar que quan la família aneu de festival ho feu de debò, perquè molts vau repetir i diumenge també vam matinar amb Doctor Prats, que tenien tantes ganes de tornar als escenaris com nosaltres de ballar amb ells. En Cesk Freixas més íntim ens va fer treure totes les emocions i abraçades pendents. Per acabar de rematar el Festivalot, no van faltar els Xiula, que amb les seves disfresses i canons de confeti van tornar bojos a tot al públic.

Gràcies a tots i a totes per fer de la cultura un lloc segur, per confiar amb nosaltres i per haver-ho fet possible un cop més! Fins l’any que ve!

Deixa un comentari