Grans amics per muntar una mega festa

Muntar un festival és la millor feina del món. És com muntar una mega festa i en lloc de convidar només amics i família, fer extensiva la invitació i dir allò que “quants més serem més riurem”. En altres ocasions hem donat les gràcies públicament a institucions i empreses que ens donen suport, i no ho fem només per quedar bé, la viabilitat de qualsevol festival depèn sempre dels suports que rep i els organismes i empreses implicades. Com a públic ens agrada que sapigueu la gran importància que tenen per nosaltres. En aquest sentit, tenim una molt bona notícia: Danone es compromet amb nosaltres i serà el nostre patrocinador principal. Estem contents perquè és una col·laboració molt conseqüent amb el nostre festival, Danone és una marca compromesa amb la qualitat, les famílies i els nens i nenes i té una gran trajectòria de la qual podem aprendre moltes coses.

Durant el Festivalot, Danone promocionarà el seu nou iogurt ecològic, Las 2 vacas. El coneixeu? és molt bo! el podreu provar i dir-nos què us sembla!

130216131906_las-2-vacas-danone_c

Per altra banda, Danonino i Activia també seran presents al Festivalot. I Mi primer Danone apadrinarà el concert de Bitels per a Nadons.

Captura de pantalla 2016-05-22 a les 22.00.46

 

 

Deixa un comentari