Informació important del Festivalot 2021

El passat 8 de febrer va tenir lloc la roda de premsa virtual del Festivalot que va comptar amb l’assistència dels seus organitzadors i en la qual van anunciar les sorpreses de l’edició d’enguany. D’aquesta manera, el festival de música en família es farà a l’Auditori de Girona els dies 28, 29, i 30 de maig, adaptant-se a la nova normalitat originada per la Covid-19 amb aforaments reduïts i les mesures de seguretat necessàries.

El Festivalot proposa un total de 10 concerts familiars, amb entrades que ja estan a la venda i que van de 2 a 12 euros segons el nombre de concerts als quals s’assisteix. Els artistes presents al Festivalot 2021 seran Doctor Prats, Els Pets, Suu, Els Amics de les Arts, El Lleó Vergonyós d’El Pot Petit i Cesk Freixas.

L’oferta de concerts es concentrarà a l’interior de l’Auditori, que garanteix totes les mesures de seguretat i control d’aforaments, mentre que El Festivalot Market i els concerts de La Devesa no es podran celebrar, ja que es preveu que les mesures de seguretat que es requereixen actualment encara seran vigents el mes de maig vinent.

Per últim, el projecte solidari del Festivalot, que col·labora amb grups escolars de Girona i Salt que treballen la música com a eina per a la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes, es continuarà celebrant també en aquesta nova edició del festival. 

Deixa un comentari