Informacions importants del Festivalot 2019

Ja falta molt poc pel Festivalot, ara toca repassar tot el que heu de saber per venir a la Gran Festa de la Música en Família de Girona!

1) Us recomanem que us descarregueu el programa de mà de concerts del Festivalot 2019 per poder-vos organitzar els dos dies de festival.

2) CONCERTS AMB ENTRADA Si teniu entrades comprades pels concerts de Hits per a nadons, Reggae per Xics, Joan Dausà, Obeses o Doctor Prats Imprimiu-vos les entrades o tingueu-les a mà al vostre mòbil  Aquí trobareu un recordatori de quines edats necessiten o no necessiten entrada segons els concerts ? FAQs  Important! l’accés als concerts de l’Auditori es farà pel Festivalot Market.

3) CONCERTS GRATUÏTS Els concerts gratuïts es faran a La Devesa, on hi trobareu tres escenaris i una zona de foodtrucks. Els lavabos, serveis i espais de joc els trobareu al Festivalot Market (entrada lliure)

3) El punt d’informació del Festivalot el trobareu dins el Festivalot Market. Allà us resoldrem qualsevol dubte i donarem la pulsera de festival als nens i nenes, on podreu apuntar el vostre telèfon si voleu.

4) Recordeu que el Festivalot és molt més que concerts. Al Festivalot hi haurà diverses activitats gratuïtes com és el Tast d’instruments, un Pintacares molt original i totes les activitats del Festivalot Market.

5) Aprofiteu els serveis a les famílies que trobareu al Festivalot. Hi haurà aparcaments de cotxets, canviadors per a nadons, espais de lactància i tot el que les famílies necessiteu per gaudir dels dos dies de festival!

6)Si us queda algun dubte contacteu-nos a info@festivalot.cat

ENS VEIEM AL FESTIVALOT!

Deixa un comentari