La pregunta més preguntada: Paguen els nens?

Hi ha una pregunta d’entre totes les que ens feu que s’emporta el premi de la pregunta més preguntada. Per tant, mirarem d’aclarir-vos la bé. El dubte freqüent que els guanya a tots és: ELS NENS I NENES PAGUEN ENTRADA? Som-hi:

Depenent de l’edat a la qual va dirigit cada espectacle, els nens i nenes paguen o no paguen entrada. Us detallem les diferents opcions a continuació:

BITELS PER A NADONS: Tots els nadons paguen, i els seus acompanyants també.

bitelsDÀMARIS GELABERT, THE PINKER TONES I SETZE CORDES: Els nens i nenes paguen si tenen més d’un any. En el cas dels nadons de menys d’un any no cal que paguin entrada. Molts teniu el dubte de si heu de comprar una entrada pels majors d’un any igual que no ocupin seient. La resposta és que sí. Es tracta d’un tema de control d’aforament. Així que igual que no ocupin seient, us demanaran entrada per accedir al recinte si el petit té més d’1 any d’edat.

SANJOSEX I JOAN MIQUEL OLIVER: En aquests dos concerts els menors de 3 anys que no ocupen seient NO paguen entrada. Però els haureu de seure a la falda!

Esperem haver resolt els vostres dubtes!

Recordeu que totes les entrades valen 9,90 euros i que teniu descomptes importants en abonaments. Tingueu en compte l’edat dels nens i nenes que vénen amb vosaltres a l’hora de comprar els abonaments per evitar problemes (penseu que si aneu amb un nadó que no paga en algun concert, potser no us cal un abonament per a ell, per exemple!) I si teniu qualsevol altre dubte no dubteu en escriure’ns.

Deixa un comentari