Matinal de cine 17 d’abril

El Festivalot escalfa motors amb una matinal de cinema al Truffaut de Girona el dia 17 d’abril a les 12h. Recordareu que l’any passat ja vam fer una matinal on vam passar el documental “A film about kids and music”. Aquest any, junt amb els programadors del Truffaut ens hem decantat per la pel·lícula d’animació “Song of the sea“, un film irlandès que va ser premiat al festival de Toronto del 2014 i que els nens podran veure, atenció, en versió original! (en anglès).

La matinal que organitzem junt amb el Truffaut s’emmarca en el cicle Le Petit Truffaut, de pel·lícules dirigides als petits de la casa en format de sessió matinal els diumenges. La sessió del Festivalot, tindrà com a característica especial que oferirem esmorzar gratuït per a tots els que vingueu!

La música té una importància destacada en aquesta pel·lícula. La protagonista és la petita Saorise, que coneix el món a través de llegendes irlandeses que li narrava la seva mare. La nena no ha parlat mai, i necessita entrar en contacte amb aquest univers de llegenda (folklòric i musical) per poder trobar la seva veu, cantar i salvar-se. La música no és la finalitat ni la temàtica de la pel·lícula, però hi és present tota l’estona i és un mitjà indispensable perquè la nena es pugui salvar i viure feliç amb la família. Voleu fer un cop d’ull al tràiler?

 

Us animeu a venir al cine amb nosaltres? ja podeu comprar les entrades online a https://festivalot.koobin.com/

Què: Song of the Sea; Quan?: 17 d’abril; On?: Cinema Truffaut (Girona); Quant?: 5 euros

 

 

Deixa un comentari