Matinal de cinema amb esmorzar

Què us semblaria una matinal de cinema en família un diumenge? i si a més us regalen l’esmorzar? i si és al barri Vell de Girona en un cinema amb molt d’encant? Doncs apunteu:

Esmorzar i passi del documental musical ‘A film about kids and music’

Dia: diumenge 10 de maig
Hora: a partir de les 11h
Lloc: Cinema Truffaut
Preu: 4 €   
kindsandmusic20

Un dels nostres objectius fundacionals era organitzar activitats de música en família durant tot l’any, i no només limitar-nos a la concentració dels 2 dies de festival del 6 i 7 de juny. A més d’organitzar-ne de pròpies, també ens volem sumar a algunes que ja es fan, com per exemple les de les biblioteques. Properament us anirem informant de les activitats amb les quals col·laborem o les que creem de nou.

De moment, us convidem a venir al passi d’aquest fantàstic documental musical sobre la Sant Andreu Jazz Band, guanyador de diversos premis: Fiercely Independent Documentary Feature  Award del Edmotion International Film Festival (Canadà), premi al Millor Documental de Música Espanyol del Festival Internacional de Cine Documental Musical In-Edit.Beefeater (Espanya), Best Feature Award del Lights. Camera. Help. Film Festival, entre d’altres.

Aquí teniu el tràiler per anar fent boca! Ens veiem tots el 10 de maig al Cinema Truffaut!

 Esmorzar per gentilesa de:

logo_verimedium_casa-monerNescafe Dolce Gustocal valls

 

 

Deixa un comentari