Un festival solidari

Logo Fundació A.Bosch COLOR Alta ResolucióDes d’un bon principi vam dissenyar el Festivalot com un esdeveniment que anés més enllà del que s’entén per un festival de música. Volem que Girona el 6 i 7 de juny sigui una festa, volem que famílies d’arreu del Principat s’acostin fins a la nostra bonica ciutat, volem que el Barri Vell bulli de música… Però també volem que aquesta primera edició serveixi perquè entre tots puguem fer del món un lloc millor. És per això que el Festivalot tindrà una vessant solidària molt important. En aquesta edició treballarem per recaptar diners i difondre la feina que es fa des de la Fundació A.Bosch. Com molts de vosaltres segur que sabeu, es tracta d’una fundació que promou la investigació i recerca de solucions mèdiques, biomèdiques o quirúrgiques derivades de malalties infantils. Treballen colze a colze amb l’hospital de la Vall d’Hebron en projectes tan necessaris com la lluita contra el càncer infantil o el desenvolupament de tècniques d’operació als infants mentre estan al ventre de la mare.

Com ho farem? Gràcies a la complicitats dels grups participants (que han cedit cançons de manera totalment desinteressada) estem editant un CD que es podrà adquirir abans i durant el festival. Tots els beneficis aniran destinats a la fundació. D’aquí uns dies ho explicarem en un post ben detalladament. A més a més, la Fundació A.Bosch situarà punts d’informació prop dels escenaris per explicar la feina que fan a tothom que li interessi.

Els Amics de les Arts ja han treballat amb aquesta fundació amb anterioritat. Fa poques setmanes van tenir la oportunitat de visitar recentment l’àrea d’oncologia pediàtrica de la Vall d’Hebron capitanejada pel Dr. Sánchez de Toledo. Hi van acudir per fer entrega dels beneficis que s’han extret de dos dels concerts d’aquesta gira: un a Olot al juliol i l’altre a Sant Cugat al desembre. A continuació podeu veure un petit vídeo del miniconcert acústic que van oferir als pacients de l’hospital.

Comment List

  • Esther-sabadell 10 / 03 / 2015 Reply

    jo he col.laborat en tots els concert relacionats amb la recerca del càncer infantil i ho seguiré fent, per tant……ens veiem al Festivalot !!!!!
    Sou uns grans músics i persones !!!!!!!!!

  • Merce 10 / 03 / 2015 Reply

    doncs nosaltres comprarem el cd per colaborar!!

Deixa un comentari