Més que concerts

El Festivalot és molt més que concerts i els dies 28 i 29 de maig us hem preparat un seguit d’activitats perquè gaudiu en família de la música i la ciutat. Seguidament us les detallem. Estigueu alerta a les nostres xarxes i web, que anirem afegint cosetes!

ZUMBA KIDS:  Millorar la coordinació, prendre consciència del cos… i sobretot disfrutar al ritme de la música! això és el que ens ofereix aquest taller de zumba, dirigit als més petits de la casa i organitzat per la llar d’infants La Caseta dels Infants.

TAST D’INSTRUMENTS: El Black Music Festival porta al Festivalot una activitat per perdre la por a tocar qualsevol instrument. Qui s’atrevirà més? els grans o els petits?

GRPop: Els PulpoPop ens ofereixen una visita guiada per Girona amb música en directe davant els indrets més emblemàtics de la mà del Bòlit Centre d’Art Contemporani. Cal inscripció prèvia!

CANTEM I PIQUEM EN FAMÍLIA:  La música és un camí per conèixer’ns una mica més, ens permet expressar-nos, alimentar la creativitat, conèixer el nostre cos, la nostra veu i al mateix temps el nostre pare/mare o el nostre/a fill/a. Ho experimentem plegats al taller que organitza Aula Musical?

i a més a més…

ENTRADA GRATIS AL MUSEU DEL CINEMA: Per a tots els menors de 14 anys i entrada reduïda per als pares i mares que ensenyin la polsera Festivalot. I també visita guiada gratuïta!

 

Deixa un comentari