Més que concerts

Ja us hem explicat alguna vegada que al Festivalot no només hi haurà concerts. Ha arribat el moment d’avançar-vos algunes de les altres activitats, sempre relacionades amb la música, que podreu gaudir en família els dies 6 i 7 de juny a Girona.

Què us sembla si comencem amb un taller de creació musical amb iPads i una visita guiada molt musical?

Recordeu que totes les activitats són gratuïtes, però en els casos que així s’indica, pot ser que us demaneu que porteu la polsera Festivalot, que tindreu si heu comprat una entrada del festival.

Taller Petits Clicks. Componem música amb iPad’s!

Per a les famílies que vulgueu viure la música en família gràcies a les eines digitals, us convidem a participar en aquest taller dirigit per la gent del blog sobre noves tecnologies per a totes les edats, Petits Clicks.

995437_156224184569536_1959135916_nEl nostre objectiu és acostar els petits al món de les tauletes i les aplicacions de manera positiva, posant l’èmfasi en les possibilitats que tenen les noves tecnologies per a potenciar el joc i la creativitat dels nens d’una manera sense precedent.
A través de la app Toc and Roll, creada per l’empresa catalana Minimúsica, els menuts de la casa crearan en grups les seves pròpies composicions, amb l’ajuda d’alguns dels artistes del Festivalot que també participaran al taller per a fer música amb els més petits.

Dia i hora: ds. 6 de juny d’11 a 13h. Durada: 30′
Inscripcions aquí
Més info aquí
€ Gratuït amb pulsera

 

 

Itinerari musical: Girona té música (GRPop)

Aquesta activitat consisteix en una visita als llocs més emblemàtics de Girona de la mà del grup Pulpopop a partir de l’aplicació (GRPop). Creada per l’aGrPop Pulpopop Festivalotrtista Kenneth Russo, aquesta aplicació, descarregable en dispositius mòbils, conté 18 cançons que Pulpopop ha compost pensant en la ciutat amb lletres que fan referència a aquests espais amb una història o llegenda important al darrera.
Els Pulpopop portaran el dispositiu mòbil amb un altaveu per tal que els usuaris puguin escoltar la música a mesura que van caminant per la ciutat i cada vegada que es passa per un punt emblemàtic, activaran una cançó creada específicament per aquest espai. A més, algunes de les cançons poden ser interpretades en directe. Us en voleu fer una idea? cliqueu aquí.

Horaris: dissabte 6 i diumenge 7 a les 17h
Per fer la vostra reserva (places limitades!) cal que envieu un correu electrònic a info@bolit.cat o truqueu al 972 427 624
Durada: 45 minuts
€ Activitat Gratuïta

Aquesta activitat gratuïta és dins el Festivalot gràcies a la col·laboració del Bòlit. Centre d’Art Contemporani

BÒLIT sempre

 

 

 

 

Deixa un comentari