Necessitem voluntaris!

collage voluntarisSi vols viure el Festivalot des de dins, apunta’t a fer de voluntari! Els voluntaris tindran un punt de vista del festival únic, perquè coneixeran de primera mà tot l’engranatge del funcionament del festival i se sumaran a l’equip del Festivalot per dos dies.

Quines tasques hauré de fer?

Un cop tinguem tot el llistat de gent inscrita, els repartirem per grups i tasques, sempre sota la supervisió d’un responsable. Alguns exemples de feines a fer dels voluntaris són: repartiment de polseres i motxilles Festivalot; informació general als assistents; reforç al backstage en diferents tasques; reforç de producció en general…
Si teniu algun coneixement concret o interès especial, indiqueu-ho quan ens envieu el vostre correu electrònic.

Quina dedicació serà?

Els voluntaris que siguin estudiants de la UdG que s’inscriguin des de l’Oficina de Cooperació i Desenvolupament poden dedicar un màxim de 10 hores al voluntariat del Festivalot. Això representaria en un dia de feina, o dissabte o diumenge matí i tarda!
Pel que fa als voluntaris que no siguin de la UDG, recomanem que la col·laboració sigui els dos dies de festival, per poder variar les tasques o aprofundir més en les que s’hagin desenvolupat. No obstant, podeu indicar les hores de dedicació que preferiu. Fer de voluntari no ha de ser una càrrega, heu de passar-vos ho bé i aprendre coses!

Com em puc inscriure?

Si sou estudiants de la UDG, us podeu inscriure molt fàcilment a partir del 23 d’Abril fins al 23 de Maig des de: http://www.udg.edu/tabid/18965/language/ca-ES/Default.aspx
Si no sou de la UDG ho podeu sol·licitar entre el 2
i el 23 de Maig enviant un correu electrònic a: personal@festivalot.cat

Us anirem informant dels passos a seguir un cop inscrits. Moltes gràcies!

Comment List

 • Lídia Hortal 13 / 05 / 2016 Reply

  Bon dia,

  Em dic Lídia Hortal i visitant la vostre web he vist que cerqueu voluntaris. M’agradaria participar al vostre esdeveniment i donar el meu petit granet de sorra dins a l’organització.

  Actualment estic acabant el màster oficial en gestió cultural de la UB i he participant en altres fires i certàmens (Fira Tàrrega, Fira Manresa, MicroAccions per amor, Schubertíada a Vilabertran…) com a regidora de sala i assitent. Paral·lelament em mostro altament activa amb el món associatiu i del lleure, des de fa 10 anys sóc membre d’un agrupament escolta i guia, i tinc molta afinitat amb el món de l’educació i pedagogia.

  Moltes gràcies,

  Lídia Hortal

  • Festivalot 16 / 05 / 2016 Reply

   Hola Lídia! t’escriurem un correu electrònic privat! Ens agradaria molt poder comptar amb tu!

 • Mercè Montoya Garcia 21 / 05 / 2016 Reply

  A partir de quina edat es pot ser voluntari?

Deixa un comentari