Noel Alimentària amb el Festivalot

El mes d’octubre, quan encara faltava molt pel Festivalot i només teníem fet un esborrany del projecte, vam començar la recerca de possibles patrocinadors. El suport de l’empresa privada a les activitats culturals és imprescindible per la bona salut de la cultura i demostra una sensibilitat important cap al país. Tots els que treballem en el sector sabem que costa, costa molt, aconseguir un patrocini que et doni una bona empenta per engegar un projecte com el Festivalot o qualsevol de les altres valentes iniciatives culturals que es fan cada dia al nostre país.

Doncs bé, que la primera visita que vam fer va ser a Noel Alimentària, de Sant Joan les Fonts, perquè ens constava que era una gran empresa familiar, compromesos amb el territori i sensibles amb la cultura.  I de seguida ens van dir que sí, que apostaven pel festival i que serien patrocinadors en aquesta primera edició. La seva confiança ens va donar seguretat per tirar el projecte endavant i els estem molt agraïts.

A ells i a la resta d’empreses i institucions que ens han ajudat a fer realitat aquest gran FESTIVALOT, els donem les:Captura de pantalla 2015-06-02 a les 10.49.44

Entre les accions que hem acordat junt amb Noel Alimentària hi ha l’apadrinament del Teatre Municipal. També repartiran fuets dins la motxilla Festivalot i oferiran el seu pernil en els entrepans de la barra del festival.

Per altra banda, el Festivalot col·labora amb la seva Fundació A.Bosch, que treballa per les malalties infantils amb l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona. Durant el festival, tindran una carpa informativa a la Plaça Independència, on trobareu informació de les seves activitats.LOGO Noel Nou

 

Deixa un comentari