Noel: padrí del Festivalot i una sorpresa…

Queden pocs dies perquè comenci el Festivalot i amb aquesta edició ja en portarem 3 celebrant la música en família. En aquests 3 anys hi ha hagut gent que ens ha donat suport des de l’inici i als que estem agraïts especialment, un exemple és el cas de Noel, que des del primer any ha apostat pel Festivalot.

festivalot-2016-dissabte-Escenari Noel Teatre Municipal

Noel tres anys amb el Festivalot

Noel dona nom a l’escenari al Teatre Municipal de Girona durant el Festivalot. Un escenari per on passaran artistes com la Dàmaris Gelabert, Els Amics de les Arts i els Gossos. A més a més, aquest any, Noel també apadrina el concert d’El Pot Petit, que serà gratuït i a la plaça del Palloll.

Recordeu l’Àngel Daban amb un lot de Noel sota el braç? a veure si els de El Pot Petit també surten del Festivalot amb un bon lot d’embotits de tota la vida 😉)

amics de les arts, festivalot, familia, musica

Una sopresa… Un sorteig a Instagram!

Aquest any, però, hi ha una sorpresa… Noel sortejarà cinc lots de productes el diumenge 28 després del concert d’El Pot Petit, entre tots aquells que hagueu compartit a Instagram una foto durant el festivalot i ho feu utilitzant amb els hashtags #festivalot i #noel. Anunciarem el guanyador/a a les xarxes.

Així que estigueu atents a les nostres xarxes i compartiu les vostres fotos de Festivalot 2017 a Instagram!

Gràcies Noel per apostar un any més pel Festivalot, podem dir que Noel ja és un padrí “de tota la vida”.

Berenar inclòs al concert l’Àngel Daban! Nyam!!

A post shared by Festivalot (@festivalot_gi) on

Deixa un comentari