NOEL, un patrocinador “de tota la vida”

noel.transparent

El Festivalot tan sols té 2 anys de vida i ens enorgulleix molt que aquells que van confiar en nosaltres des del principi ho tornin a fer per segona vegada. Com ja va succeir l’any passat, NOEL ha cregut en nosaltres i ens ha ofert el seu suport. Enguany també apadrina l’escenari del Teatre Municipal on actuaran artistes com Joan Miquel Oliver, Dàmaris Gelabert, Sanjosex & El Cor Geriona i l’espectacle “Setze Cordes” organitzat per l’Auditori de Barcelona.

A més a més, amb el seu suport aquest any tenim un convidat especial, un personatge d’aquí i de tota la vida: el mític Àngel Daban, l’animador infantil que va marcar les nostres infàncies i que ara podrem fer conèixer als nostres fills. L’Àngel actuarà el dissabte 28 a les 18h a la plaça del Pallol (darrere el Teatre Municipal), durant aquest concert “de tota la vida” s’oferirà un berenar “de tota la vida” gràcies a la col·laboració de NOEL.

Ens satisfà poder oferir concerts d’aquestes característiques, d’ahir i d’avui, i que aquells que van confiar una vegada amb nosaltres hi tornin. És reconfortant comprovar que hi ha empreses que creuen en projectes com el nostre i que demostren sensibilitat cap a la cultura.

Us esperem a tots per gaudir-ne!

 

teatre municipal girona

Deixa un comentari