Novetats del Festivalot 2018

Enguany el Festivalot ve carregat de novetats per fer que aquesta edició sigui inoblidable. Anem doncs a repassar punt per punt el que podrem gaudir durant aquesta 4a edició:

Ens traslladem a l’Auditori de Girona! Degut a les dimensions que ha anat adquirint el festival any rere any, tant a nivell d’assistents com d’activitats, durant el 2 i 3 de juny els concerts de pagament es faran a la Sala Montsalvatge i la Sala de Cambra, de l’Auditori de Girona.

Festivalot Village, un espai per tots. Davant de l’Auditori, sota l’ombra dels plàtans de la Devesa, trobarem un oasis d’activitats, espais i servies per als més petits i petites, des de zones descans, de joc i de lactància, fins a microones per escalfar el menjar dels petits o aparcaments de cotxets. Ep! No ens hem oblidat de la resta de membres de la família, per aquest motiu el Festivalot Village també comptarà amb una zona de foodtrucks.

Música per tots els gustosUn any més el festival ofereix un ampli i divers cartell de concerts i activitats amb l’objectiu d’apropar la música als nens i nenes i gaudir de la música en família. El cartell d’enguany compta amb noms com Els Catarres, Mishima o Blaumut. Dàmaris Gelabert torna al Festivalot de nou, després d’exhaurir les entrades en temps rècord els anys anteriors; Manu Guix vindrà acompanyat del Cor Geriona Infantil i La Tresca i La Verdesca que presentarà Per un instant. Per als més petits de la casa s’oferirà HITS. Concert per a nadons, que ja té les sis sessions previstes exhaurides. Els concerts de pagament (12 euros l’entrada amb descomptes amb abonaments) vindran acompanyats de concerts gratuïts a l’exterior del recinte. Destaquen noms com Mazoni, Xiula, Marinah (Ojos de Brujo), Cesk Freixas, Roger Canals, Dixiecat Street Band o l’animador valencià Dani Miquel, entre molts altres que s’aniran anunciant. Dissabte a la tarda se celebrarà un gran concert sorpresa.

L’escenari al Passeig de la Devesa acollirà també dos concerts tribut que són la insígnia de l’edició del Festivalot d’enguany: Abbey Road farà un tribut als The Beatles (dissabte 2 de juny, 12:30h) mentre que Smoking Stones farà el mateix amb els Rolling Stones (diumenge 3 de juny, 12:30h).

El Festivalot és solidari. El festival repetirà l’acció de cada any d’editar un CD solidari amb un recull de cançons dels artistes programats. Tots els beneficis recollits amb el CD d’enguany es destinaran a l’Associació sense ànim de lucre Xaropclown.

Activitats addicionals. Paral·lelament als concerts del Festivalot, s’oferiran diverses activitats relacionades amb la música i alguns equipaments de la ciutat oferiran portes obertes o visites guiades per al públic del festival.

Comment List

 • Dani 19 / 03 / 2018 Reply

  Pels concerts gratuits que tindran lloc fora del recinte, s’ha de reservar entrada/plaça d’alguna manera? hi pot anar tothom o són només gratuits pels que hagin vist algun concrt de pagament del festival?

  Moltes gràcies

  • Festivalot 21 / 03 / 2018 Reply

   Hola Dani,

   qualsevol persona podrà accedir als concerts gratuïts i no cal reservar entrada.

   Ens veiem al Festivalot!

Deixa un comentari