Post multiinformatiu

BON MATÍ DE DILLUNS A TOTHOM! Heu carregat les piles el cap de setmana? perquè tenim unes quantes novetats i us hem preparat un post multiinformatiu. Comencem la setmana amb bones notícies!

El dissabte Els Amics de les Arts van tocar uns temes en acústic a la plaça de les Castanyes de Girona. Va ser un concert sorpresa, ja que no s’havia anunciat fins una hora abans de l’inici. Tot i això, a la plaça no s’hi cabia! El motiu del concert era que el Festival Strenes posava punt i final a l’edició d’enguany i ens passava en relleu al Festivalot. Ja sabeu que a Girona tenim 21 festivals en marxa durant tot l’any?

Concert carrer gironaFoto de Carles Callís

També us volem informar que ja tenim guanyadors de l’enigmot del 23 d’abril. Aquesta família de Bescanó van trobar tres entrades per venir al Festivalot dins “Catàleg de pares: per a nens que vulguin canviar-los; de Claude Ponti”. El quart enigmot el farem aquest dijous dia 30 d’abril i amagarem les tres invitacions dins un llibre de la Biblioteca Salvador Allende de Girona.

IMG_0954

Més novetats: tenim un nou col·laborador del festival que ens fa especial il·lusió. Es tracta de la botiga de joguines Zeppelin. No la coneixeu? és un paradís per a grans i petits! Ens dedicaran una part del seu fantàstic aparador, que vestiran amb instruments de música!LOGO zeppelin

També ens ha confirmat la seva col·laboració amb el festival la gelateria Rocambolesc. Però sobre aquest acord que hem tancat ens reservem informació, perquè serà una cosa molt GRAN. Properament us en donarem més detalls.

QUE PASSEU UN MOLT BON DILLUNS!

 

Deixa un comentari