La pregunta més preguntada: Paguen entrada els nens i nenes?

Per segon any consecutiu, el premi a la pregunta més preguntada goes to… Paguen entrada els nens i nenes?

entrades -nens- festivalot - pulseraDepenent de l’espectacle i de l’edat a la qual va dirigit, els nens i nenes paguen o no paguen entrada. A continuació us detallem les diferents opcions:

DÀMARIS GELABERT: Els nens i nenes necessiten entrada si tenen més d’un any. En el cas dels nadons de menys d’un any NO cal que paguin entrada si no ocupen seient. Molts teniu el dubte de si heu de comprar una entrada pels majors d’un any encara que no ocupin seient. La resposta és que sí. Es tracta d’un tema de control d’aforament. Així que igualment que no ocupin seient, us demanaran entrada per accedir al recinte si el petit té més d’1 any d’edat.

PER UN INSTANT DE LA TRESCA I LA VERDESCA, BLAUMUT, ELS CATARRES, MISHIMA I MANU GUIX: En aquests cinc espectacles els menors de 3 anys que no ocupen seient NO paguen entrada. Però els haureu de seure a la falda!

HITS. Concert per a nadons: Tots els nadons necessiten entrada, i els seus acompanyants també. Recordeu que aquest concert es recomana per a nens i nens de 0 a 3 anys.

Esperem haver resolt la reina de les preguntes i pugueu comprar ja les entrades dels vostres grups i artistes preferits AQUÍ. Recordeu que podeu aprofitar els descomptes que fem en abonaments!

Comment List

 • Ruth Sala Bosch 08 / 03 / 2018 Reply

  Hola,

  Ostres! Vaig comprar per entrades per la meva nena de 22 mesos per Damaris i Mishima.
  Damaris ok, però Mishima veig que no és necessari ja que sempre estar a la falda.

  Hi ha alguna manera per fer devolució?

  Gràcies per la resposta

  • Festivalot 09 / 03 / 2018 Reply

   Hola Ruth! El que pots fer és enviar-nos un correu a info@festivalot.cat explicant el teu cas juntament amb l’entrada per veure el numero de referència. Moltes gràcies 🙂

 • Sílvia 11 / 03 / 2018 Reply

  Si venim amb un nen de 20 mesos I un altre de 3 setmanes, necessitem entrades pels dos???

  • Festivalot 12 / 03 / 2018 Reply

   Hola Sílvia, si et refereixes al concert de HITS, els nadons necessiten entrada per accedir. Si voleu que el més petit entri, en necessitarà. Es tracta d’un tema d’aforament molt reduït. Moltes gràcies i quedem a disposar pel que necessiteu!

 • Marga 16 / 03 / 2018 Reply

  No es programaran mes concerts de hits? Veig q m queden entrades

  • Festivalot 19 / 03 / 2018 Reply

   Hola Marga, en principi no tindrem possibilitat d’ampliar les sessions del concert per a nadons. Gràcies per contactar amb nosaltres!

 • MIREIA 19 / 03 / 2018 Reply

  Hola, nosaltres també estariem interessats en altre concert de Hits, no hem arribat a temps per les entrades! A veure si es pot fer… gràcies!

  • Festivalot 04 / 05 / 2018 Reply

   Hola Mireia,

   Ja estan disponibles més entrades pel concert de Hits.

   Ens veiem al Festivalot!

 • Antonia 31 / 03 / 2018 Reply

  Com funciona lo de la polsera?podries informarme?Merci.

  • Festivalot 06 / 04 / 2018 Reply

   Hola Antònia! La polsera la donarem als nens i nenes que tinguin entrada comprada. Dóna accés a l’Espai de llum i els acredita com a assistents al Festivalot, per tal de gaudir d’avantatges relacionats amb el festival. La repartirem al punt d’informació. Gràcies per contactar amb nosaltres!

Deixa un comentari