Preguntes freqüents

On i quan serà el Festivalot 2019?

El 2019 el Festivalot se celebrarà els dies 15 i 16 de juny a Girona. Els espais on farem els concerts són l’Auditori de Girona (concerts de pagament), el parc de la Devesa (concerts gratuïts) i el Palau Firal (Festivalot Market).

Quan sabrem qui tocarà aquest any?

Estem treballant amb un cartellàs de concerts per celebrar la cinquena edició del Festivalot! De moment us podem dir que ens seguiu a les xarxes socials, on entre març i abril us donarem detalls de tots els concerts que podreu veure els dies 15 i 16 de juny!

Com i quan es compren les entrades?

Entre els mesos de març i abril d’enguany comunicarem tots els concerts del Festivalot 2019. Podreu comprar les entrades des d’aquesta pàgina web i estareu al dia de totes les novetats si ens seguiu a les xarxes socials.

Quant valen les entrades?

Les entrades dels concerts de pagament del Festivalot valen 12 euros; podeu aconseguir descomptes importants si veniu a més d’un concert de pagament. Les famílies nombroses i monoparentals també tenen descompte.

Paguen els nens i nenes?

Això dependrà del concert. En alguns casos, els nens i nenes paguen a partir d’un any; en altres a partir de tres anys i en el cas dels concerts de nadons, paguen des de ben petits i petites. Informeu-vos bé de cada concert i les seves condicions!

Hi ha concerts i activitats gratuïtes?

I tant! al Festivalot us proposem molts concerts i activitats gratuïtes. Tenim previst anunciar tot el programa gratuït el mes d’abril. Seguiu-nos a les xarxes socials o inscriviu-vos a la newsletter per estar al dia de totes les novetats.

Quins horaris té el Festivalot?

Oferirem una programació amb un no parar de música, activitats i festa durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny. L’horari serà non-stop, de 10 a 21h aproximadament. Tindrem servei de foodtrucks per si us voleu quedar a dinar i a sopar sota els arbres del Parc de la Devesa.

Vols rebre totes les novetats?