Qui vol unes Munich i unes Mini Munich?

Bon dilluns a tots, petits i grans. Ja som a la recta final pel Festivalot! Ja ho teniu tot a punt? Un equipament imprescindible per gaudir del festival i ballar i saltar sense parar és anar ben calçat, així que encetem la setmana amb un sorteig: QUI VOL UN PARELL D’ESPORTIVES MUNICH I UN PARELL DE MINI MUNICH per al petit de la casa? en sortegem dos lots i per participar només heu de fer un retuit d’aquest missatge:

Que hi hagi sort!

Untitled design(17)Unes Munich i unes Minimunich, el millor calçat per saltar i ballar plegats al Festivalot

Comment List

 • Silvia Masachs Malirach 26 / 05 / 2015 Reply

  Volem les Munich i les Mini Munich per saltar i ballar al festivalot!!!!

 • Categoría Sorteig Munich I mini Múnich.

  Hola, jo no tinc Twitter però us segueixo per Instagram I vull participar al concurs.M’encanten!!

 • Rafel Domingo 02 / 06 / 2015 Reply

  Jo vinc i tinc un petit de 2 anys!!
  Segur que el petit dirà… oh que ràpid amb aqueses sabates!!!
  😉

 • Pol 03 / 06 / 2015 Reply

  Ens encanten les munichhhh

 • clara Garolera 06 / 06 / 2015 Reply

  M’encanten les Munich I el Festivalot!!!

Deixa un comentari