Rànquing de dubtes freqüents

Què us sembla si fem un recordatori d’informacions bàsiques del Festivalot? des de l’organització volem que no us quedi ni un dubte per resoldre, i preferim repetir-nos que no pas quedar-nos curts  en aquesta primera edició. Si ho sabeu tot, aprofitareu 100% el festival! Aquí teniu un rànquing dels dubtes més freqüents que estem detectant:

Dubte freqüent nº1. Els nens i nenes paguen entrada? Els nens i nenes d’entre 0 i 3 anys que no ocupen seient no paguen entrada excepte en el cas del concert ‘Bitels per a nadons’, on els nadons també paguen entrada (i els adults que els acompanyen, també).

Dubte freqüent nº2. Per què serveix la polsera i com l’aconseguim? La polsera del festivalot la pot tenir tothom que hagi comprat mínim una entrada del festival. Us la donarem els mateixos dies del festival al punt d’informació que tindrem. La polsera serveix per identificar-se als concerts i activitats PLUS, és a dir, les que són GRATIS, però amb pulsera.

Dubte freqüent nº3. Quines facilitats tindré si venim de fora de Girona ? Hem tancat acords amb diferents hotels de la ciutat perquè el públic del festivalot que no és de Girona, tingui facilitats i descomptes per quedar-se a dormir els dies de festival. Podeu consultar-los aquí. Per altra banda, els que vingueu en tren, recordeu que teniu un 30% de descompte en Renfe.

Qui_

 

Altres coses que heu de saber:

Amb cada entrada del Festivalot teniu una subscripció mensual digital al Diari Ara. Registreu-vos amb la vostra entrada aquí.

El Festivalot habilitarà zones de descans, joc i lactància perquè les famílies que vinguin amb els més petits tinguin totes les comoditats possibles.

Diferents restaurants de la ciutat estan preparant un menú infantil Festivalot a un preu molt especial. Aviat en tindreu més detalls.

Si voleu aconseguir unes entrades gratuïtes per venir al Festivalot en família, estigueu atents als enigmots!

El Festivalot està editant un cd solidari. És un recopilatori de cançons dels artistes que actuaran al festival d’enguany i els beneficis van a la Fundació A. Bosch creada per Noel Alimentària i que treballa per obrir noves línies de treball per millorar la qualitat de vida dels nens afectats per diferents malalties i les seves famílies. Aviat us donarem més detalls sobre com aconseguir el CD.

Seguim treballant perquè tots plegats gaudim d’un gran FESTIVALOT!

 

One Comments

  • Eulàlia 15 / 04 / 2015 Reply

    Fantàstic resum de dubtes!
    Amb moltes ganes de comprar el CD i encara més de que sigui 6 de juny i poder anar, per fi, al Festivalot!

Deixa un comentari