Rànquing d’entrades venudes

La màgia del Festivalot s’ha repetit i amb només dos setmanes després de sortir a la venda les entrades han volat. Us fem un repàs de l’estat de la qüestió artistes que han fet sold out i els que estan a punt fer-ho.

La pole position se l’emporta ‘HITS. Concert per a nadons’. S’han venut totes les entrades de les 6 sessions programades pel 2 i 3 de juny. Aquest concert pensat per als més petits, és una producció pròpia i ens omple d’alegria veure com per segon any consecutiu, és tot un èxit en vendes!

Última oportunitat per veure a la cantant, pedagoga i musicoterapeuta preferida de tots els nens i nenes! Com cada any, la Dàmaris arriba al Festivalot trepitjant fort i és que s’han venut pràcticament totes les localitats pel seu espectacle en un temps record. Actualment només queden algunes entrades individuals escampades per l’auditori per aquells pares o mares que puguin seure el nen o nena a la falda!

Dintre de la nostra classificació d’entrades més venudes, trobem Manu Guix que amb qüestió de pocs dies, ha venut pràcticament totes les entrades pel seu concert. Un espectacle únic que comptarà amb la col·laboració de El Cor Geriona Infantil interpretant cançons del musical El Petit Princep. No deixeu escapar aquesta última oportunitat per gaudir d’un concert que de ben segur, farà emocionar als més petits de casa!

Uns altres que estan a punt de penjar el rètol de sold out són Els Catarres. Amb aquesta quarta posició, el grup d’Aiguafreda gairebé han exhaurit les localitats dels seus dos concerts programats pel diumenge dia 3 de juny.

Finalment, La Tresca i la Verdesca amb el seu espectacle ‘Per un instant’, han aconseguit entrar dintre del rànquing d’entrades més venudes del Festivalot 2018, ja que a dia d’avui queden poquíssimes localitats.

Ja heu pres nota de tot? Compreu les últimes entrades AQUÍ

Deixa un comentari