Resum del segon dia del Festivalot!

La tercera edició del Festivalot es va acabar diumenge… i quina edició!

Al matí, ben d’hora, ja teníem les urnes a punt perquè exerciciu el vostre vot i escollíssiu democràticament la llista de cançons més tard tocarien Els Amics de les Arts. Mentrestant, al Claustre de la Mercè els més matiners podien aprendre com sona l’Oval electrònic.

El Cinema Truffaut va viure un dia de festa! Les pel·lícules i els comediants van fer que els assistents es divertissin molt! Paral·lelament, i durant tot el dia, a l’Escenari de la Rambla petits grans músics van fer la seva actuació fent aturar a tothom que passejava per la Rambla.

Pel que fa al passi doble de Els Amics de les Arts, tot i fer dos concerts encara ens hauria agradat que n’hi hagués un altre! Quins concerts i quin públic! El teatre municipal era un festival!

El Quartet Mèlt i la Beth van crear un clima amb el públic impressionat… Els primers fent embogir-los amb cançons com La Gallineta de Lluís Llach, i la Beth va entendrint-los amb les cançons que canta als seus fills Lia i Kai.

El Claustre de la Mercè era l’espai pel recolliment, descans i activitats… Papes, mames i criatures estaven respartits per tot el clàustre ageuts sobre coixins immensos, mantes i envoltats de joguines. Quina tranquil·litat més agradable s’hi respirava…

Ben al contrari era l’ambient a la Plaça del Pallol no va descansar ni un moment! El centre neuràlgic del Festivalot va començar la seva activitat amb un increïble concert de El Pot Petit que va fer moure l’escalet a tothom que hi havia, ni la calor va evitar que grans i petits bellíssim. The explosive swing trio va amenitzar l’hora de dinar i el heavy va fer revifar la plaça, amb tot de mans i manetes fent banyes i saltant. Acte seguit Belda & Garriga va aconseguir que tothom cantés les seves cançons. La clausura del Festivalot va córrer a mans de El Petit de Ca l’Eril mentre es ponia el sol.

Res de tot això hauria estat possible sense els nostres valuosíssims voluntaris i voluntàries i als nostres padrins.

Aquí sota podeu veure algunes fotos fetes per en Toni Vilches del diumenge:

.

Deixa un comentari