Tot sobre el Festivalot

BENVINGUTS AL BLOG DEL FESTIVALOT!

Segurament si heu arribat fins aquí és que ja sabeu alguna cosa del Festivalot. Ja sabeu que és el Festival de Música en Família de Girona i potser també que celebrarem la nostra primera edició els dies 6 i 7 de juny.

Però volem estrenar el blog del festival resolent totes les possibles preguntes sobre el Festivalot que us poden sortir. Vinga, som-hi:

Qui_Què és el Festivalot?
És un festival de nova creació; és a dir, que celebrarà la seva primera edició el juny del 2015. El Festivalot és un Festival de Música en Família que vol apropar la música de diferents estils a les famílies.

Qui l’organitza?
El festival està organitzat pel grup de música Els Amics de les Arts i l’equip de la seva empresa productora Pistatxo Produccions. El Festivalot forma part del programa Girona Ciutat de Festivals.

Quan es celebrarà?
E
l Festivalot se celebrarà a Girona els dies 6 i 7 de juny de 2015.

Com serà?
El festival vol ser una gran festa de la música en família. S’hi podran veure més de 20 concerts, activitats i espectacles relacionats amb la música i pensats per disfrutar en família. A més, el festival oferirà a tots els assistents uns serveis i facilitats que s’adapten a les necessitats que es tenen quan es surt amb nens (zona de lactància, de joc, aparcaments de cotxets…). Tot estarà pensat perquè les famílies puguin disfrutar de la gran festa que serà el festival.

Hi haurà tres tipus de concerts: gratuïts, de pagament i Concerts Plus (gratuïts, però amb polsera)

I això de la polsera què és?
Els mateixos dies del festival podreu recollir les vostres polseres al punt d’informació de la Plaça del Vi (plaça de l’Ajuntament) acreditant la compra d’una entrada al festival. La polsera us donarà un seguit d’avantatges, serveis i accés a concerts extra. Els nens tindran una polsera de color rosa on els pares dels més petits podran anotar el nom i el telèfon per si es perden. Els adults tindran una polsera de color groc.

Què és la motxilla Festivalot?
És un regal que farem als nens i nenes que hagin comprat una entrada (o als seus pares si són menors de 3 anys). Dins de la motxilla, hi trobareu alguns regals per a tota la família.

On es faran els concerts?
Hi haurà tres escenaris principals: el Teatre Municipal de Girona; l’Auditori de la Mercè i la Plaça Independència. Però també es faran concerts i activitats a altres espais dels quals us anirem informant des d’aquest blog, la web, Facebook, Twitter i Instagram.

Quant valen les entrades?
Les entrades de pagament tenen un preu únic de 9,90 euros (iva inclòs). Si voleu assistir a més d’un espectacle, podeu comprar abonaments de 2, 3, 4, 5 i 6 espectacles, amb els quals disposareu de descomptes importants.

Altres preguntes que potser us feu:

Els bebès paguen entrada? No, els nens i nenes d’entre 0 i 3 anys que no ocupin seient no paguen entrada, excepte en el cas del concert ‘Bitels per a nadons‘, especialment dissenyat per a ells.

Hi haurà algun espai on escalfar el menjar dels nens més petits? Sí, habilitarem unes zones per a donar menjar als petits, espais de lactància, joc i descans. Més info aquí

Què vol dir que els concerts del Teatre Municipal estan adaptats? El Teatre Municipal acull els concerts de coneguts noms de pop rock català. Aquests concerts estan adaptats a les famílies en el sentit que els volums que es podran sentir tindran en compte les delicades orelles dels petits, la durada serà més curta del que és habitual perquè no es cansin, i el repertori pot estar una mica adaptat al públic familiar.

Per a quines edats són els concerts? A la pàgina web podreu veure cada fitxa d’espectacle, on s’indica l’edat aproximada que els artistes recomanen. No és una norma 100% estricta, sinó una recomanació.

Més dubtes? preguntes? valoracions? comentaris? consells? Seguiu-nos a  Facebook, Twitter i Instagram.

Comment List

 • laura 04 / 03 / 2015 Reply

  Està molt i molt bè que tingueu en compte els espais per escalfar el menjar, que el concert sigui mès curt i que el volum estigui mès baix, també està molt bè els espais pensats per la lactància, tot i que per donar el pit no fa falta haver-se d’amagar, ho dic perquè també es podria fer un crit en pro de la lactància com a quelcom natural i bàsic per a qualsevol nen o nena!!!!

  Gràcies per pensar en la lactància qualsevol gest com el que feu vosaltres de pensar-hi hi tenir-ho en compte és positiu i tè molt de valor!!!

  Gràcies!!!

 • ens agradaria participar al “festivalot, si no en aquesta edició… en la propera
  moltes gràcies i bona música
  tenim propostes*
  http://www.dansamon.com / http://www.corrandes.com

 • Lali 05 / 03 / 2015 Reply

  GRAN festival, en majúscules.
  Em queda un dubte: Com aconseguim la polsera aquells qui hem comprat les entrades online?

  • Festivalot 05 / 03 / 2015 Reply

   Hola Lali, no et preocupis que la immensa majoria de públic està comprant les entrades online. La polsera la podreu aconseguir els mateixos dies del festival, a unes carpes informatives que tindrem. Gràcies!

 • Montse 05 / 03 / 2015 Reply

  Hola!
  No sabíem que hi havia abonaments i hem comprat 8 entrades per dos concerts,
  Es pot fer alguna cosa?

  • Festivalot 05 / 03 / 2015 Reply

   Hola Montse! Ens sap molt greu, però un cop comprades les entrades ja no es pot fer res per aplicar els descomptes dels abonaments. Hem fet un esforç important per comunicar el tema dels paquets d’entrades, però potser si vosaltres no ho heu vist és que no ho hem fet prou bé. Disculpeu de nou, i gràcies per comprar les entrades amb tanta previsió.

   • Míriam 17 / 03 / 2015 Reply

    Montse, hi ha una pàgina de Facebook que es diu Punt de Trobada Amical a on pots fer una crida per mirar de vendre les entrades per separat i així poder comprar de nou abonaments amb descompte.

 • Montse 05 / 03 / 2015 Reply

  Moltes gràcies! diners ben invertits !

Deixa un comentari