Tot sobre el CD solidari

Ja sabeu que cada any editem un CD recopilatori del Festivalot en benefici a una associació o ONG que estigui relacionada amb els nens i nenes, oi? doncs aquest any col·laborem amb l’associació Xaropclown, que per si no els coneixeu són uns pallassos d’hospital de Girona que treballen repartint somriures en diferents equipaments sanitaris. Tots els beneficis de la venda d’aquest CD aniran destinats a ells.

Com podem comprar el CD? molt fàcil! el podreu comprar al vostre quiosc des del dia 12 de maig al 23 de maig junt amb el Diari Ara. També el podreu comprar els dies del Festivalot a un espai que tindran els Xaropclown al festival. Passat el Festivalot, contacteu amb Xaropclown per aconseguir-lo!

Quant val? 6 euros!

Per què hem de comprar aquest CD? home, doncs és bastant evident 😉 és un recopilatori de diferents grups del Festivalot 2018, us servirà per anar-vos preparant les cançons que sentireu el cap de setmana del 2 i 3 de juny! I a més, esclar, fareu un donatiu a Xaropclown, perquè puguin continuar amb la seva tasca d’acompanyar i fer somriure nens i nenes hospitalitzats.

Quines cançons hi ha al CD? aquí les teniu totes:

 

No us quedeu sense!!

 

Comment List

  • Barbara 28 / 05 / 2018 Reply

    Acab de veure q acabava el 23, com és pot aconseguir??

    • Festivalot 29 / 05 / 2018 Reply

      Hola Bàrbara! El podeu aconseguir el mateix dia que aneu al Festivalot 🙂 Gràcies per contactar amb nosaltres!

Deixa un comentari