SOLD OUT Els Catarres i Bitels

foto(1)

Ja es  feia uns dies que us avisàvem que quedaven les últimes entrades per als dos Concerts d’Els Catarres el 6 de juny Doncs ja s’han exhaurit! Confirmat que el Teatre Municipal estarà ple de gom a gom de famílies i nens i nenes en un dels primers concerts del Festivalot, on el grup farà la presentació del seu últim disc, “Big Bang” en terres gironines. Per anar assajant les cançons, recordeu que us el podeu descarregar gratuïtament des de la seva web.

Amb els dos d’Els Catarres ja són quatre els concerts exhaurits del Festivalot (recordeu que els dos passis d’Els Amics de les Arts ja es van esgotar fa uns dies). Però la cosa no acaba aquí, els dos primers passis per veure Bitels per a Nadons també han esgotat les localitats. No badeu, que només queda un tercer!

Gràcies de nou a tots i totes per venir a Festivalot, amb tota la gentada que serem, tenim una festassa assegurada a Girona, els dies 6 i 7 de juny!

Comment List

 • Carme Badosa 10 / 04 / 2015 Reply

  Ens hem quedat sense entrades pels Catarres, quin greu!
  Els nens volien anar-hi!
  Ens avisareu sisplau si es fes un tercer passi?
  Moltes gràcies!
  Carme

 • Maria 15 / 04 / 2015 Reply

  Quin greu!! Nosaltres també ens hem quedat sense entrades pels catarres 🙁 . Voliem anar a celebrar-hi el meu cumple… Si algú no pot anar-hi, esteriem interessades a comprar dues entrades.
  Gràcies
  Maria

Deixa un comentari