Tenim les respostes!

Hola a tothom! el Festivalot és cada dia més aprop i comencen a sorgir algunes preguntes… n’hi ha algunes que es van repetint i que ja ocupen el primer lloc al rànking de preguntes freqüents. Seguidament, mirem a veure si us les podem resoldre!

PAGUEN ELS NENS i NENES? En el número 1…la pregunta més preguntada!

Dependrà del concert que aneu a veure. Hi ha un concert dirigit específicament als petits de 0 a 3 anys, Hits, concert per a nadons. En aquest concert tots els nens i nenes paguen (i els seus pares també). En el cas de Dàmaris Gelabert, Mainasons i Beth, els menors d’un any no paguen entrada. En el cas dels cocnerts de Els Amics de les Arts, Gossos per a Menuts i Quartet Mèlt els menors de 3 anys que no ocupen seient no paguen entrada.

COM ACONSEGUIM LA POLSERA DEL FESTIVALOT

Les pulseres del Festivalot es repartiran els dies del festival des del punt d’informació de la Plaça del Vi de Girona. Tots els nens i nenes que tinguin una entrada, tenen dret a una pulsera i un regal (la motxilla Festivalot!).

QUANT VALEN LES ENTRADES?

Les entrades dels concerts de pagament costen 9,90 euros (iva inclòs), però alerta! hi ha descomptes generosos si compreu un abonament de 2, 3, 4 i 5 entrades! Mireu bé el programa abans de comprar res i aprofiteu-los si us ve de gust veure més d’un dels concerts!

VENIM DE FORA DE GIRONA, ON PODEM DORMIR I MENJAR?

Diferents hotels de Girona ofereixen descomptes i condicions especials per al públic del Festivalot. Descobriu-los aquí i aprofiteu-los! També hi ha diversos bars i restaurants que oferiran un menú infantil festivalot a 5 euros. Properament publicarem el llistat de locals participants.

Si teniu més dubtes, no dubteu en preguntar-los a les xarxes socials del Festivalot o a info@festivalot.cat !

Comment List

  • Marta Albiol 28 / 03 / 2017 Reply

    Bon día, soc de Badalona i tenía comprat el tren i l.hotel per la meva filla i jo , ara anava a comprar les dues entradas per la Damaris Gelabert i no queden, posaran mes a la venta? Moltes gràcies

    • Festivalot 01 / 04 / 2017 Reply

      Hola Marta, no queden entrades pels dos concerts de la Dàmaris al Festivalot. En cas que hi hagi alguna possibilitat d’aconseguir-ne, ens posarem en contacte amb tu. Gràcies per escriure i us esprem al Festivalot!

Deixa un comentari